Vicenzi

Vicenzi-konserni

Italialaiseen Vicenzi-konserniin kuuluu 3 tuotemerkkiä: Matilde Vicenzi on keskittynyt italialaiseen hienoon leivonnaisperinteeseen, Grisbì herkullisiin täytettyihin murotaikinaisiin pikkuleipiin sekä Mr.Day makeisiin ja suolaisiin välipaloihin.

Suomessa on myynnissä Vicenzin laajasta tuotevalikoimasta Matilde Vicenzi- ja Grisbì-brändien leivonnaisia. Kaikki Vicenzi-konsernin tuotteet valmistetaan Italiassa Vicenzin omien reseptien ja valmistusprosessien mukaisesti noudattaen tarkkoja laatuvaatimuksia – taikinan valmistuksesta leivontaan ja tuotteen pakkaamiseen asti. Konserni on kasvaessaan onnistunut yhdistämään yrittäjyyden periaatteet perheyrityksen sukupolvelta toiselle siirtyneisiin arvoihin. Korkealaatuiset raaka-aineet, yksityiskohtien huomioiminen ja intohimo hyvään ovat olleet toiminnan kehittämisen ohjaavia periaatteita joka askeleella ja tuotteet valmistetaan italialaisen leivonnaisperinteen mukaisesti.

Markkinoiden kehitystä ja kulutustrendejä seuraamalla Vicenzi on kyennyt tuomaan markkinoille jatkuvasti uutuustuotteita laajentaen uusien makujen valikoimaa ja annos- ja pakkausvaihtoehtoja, jotka sopivat monipuolisesti erilaisiin tilanteisiin.

Matilde Vicenzi

Matilde Vicenzi aloitti vuonna 1905 makeiden leivonnaisten, savoiardien, amarettien ja tuhatlehtien tuotannolla. Matilden käsin kirjoittamaa reseptikirjasta säilytetään yhä yrityksen kassakaapissa kallisarvoisena osana yrityksen historiaa.

Traditionaaliset tiramisù-keksit, savoiardit, valmistetaan edelleen Matilden alkuperäisen reseptin mukaisesti. Ja cantuccinit, italialaiset mantelikeksit, valmistetaan yksinkertaisista raaka-aineista ilman säilöntä- ja väriaineita. Lehtitaikinalevyjen jopa 192 ohuen ohutta kerrosta takaavat taikinalle tyypillisen keveyden ja herkullisen tuoksun.

Grisbì

Herkulliset suklaa- ja sitruunakreemitäytteiset murotaikinasta valmistetut Grisbì-pikkuleivonnaiset ovat samettisen pehmeitä ja suussasulavia, kuin pieniä leivoksia. Niiden valmistuksessa käytetään vapaan kanan munia. Murotaikinan hidas kypsennysprosessi on tyypillistä artesaanileivonnaisille ja sen avulla tuote säilyttää aidon, luonnollisen makunsa ja tuoksunsa.

Kullekin Vicenzi-tuotteelle valitaan sille sopivin pakkausmateriaali ja -tapa, ja yksityiskohtien huomioiminen myös pakkausvalinnoissa mahdollistaa tuotteiden säilyvyyden ja tuoreuden.

Vicenzi-konsernissa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristön kestävyyteen, ihmisten hyvinvointiin sekä eläinten ja resurssien kunnioittamiseen kiertotalouden rinnalla.

Tutustu lisää Vicenzin tuotteisiin!