Ammattilaisen fondeilla on helppo onnistua

Jokainen hyvän ruoan ammattilainen tietää, kuinka tärkeä rooli ruoanvalmistuksessa on hyvällä liemipohjalla. Perinteisen liemipohjan valmistus vie kuitenkin aikaa, mitä tämän päivän kiireisissä keittiöissä ei ole tuhlattavaksi.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Unilever Food Solutions

Kuvat

Unilever Food Solutions

Aikaa ja sähköä säästäen, mausta tinkimättä

Nopean ja vaivattoman vaihtoehdon itse valmistetuille liemipohjille tarjoavat helppokäyttöiset Knorr Professional Fondit ja Demi-Glace. Ammattikeittiöiden tarpeisiin ja toiveisiin suunnitellun sarjan tuotteet ovat uudistuneet niin resepteiltään kuin pakkauksiltaan.

Pohjoismaiseen makuun tehtyjen, perinteiseen tapaan valmistettujen fondien täyteläinen maku ja oikeanlainen koostumus ovat tulosta Suomen Unilever Food Solutionsin omien kokkien ja heidän pohjoismaisten kollegoidensa muodostaman tuotekehitystiimin työstä.

Käyttämällä Knorr Professional Fondeja ja Demi-Glacea ammattikeittiöt säästävät sekä aikaa että kustannuksia ruokien herkullisesta mausta tinkimättä.

Täyttä makua moneen käyttöön

Uudistuneet Knorr Professional Fondit ja Demi-Glace tarjoavat täydellisen pohjan mitä erilaisempien ruokalajien valmistukseen. Käyttövalmiit ja helposti annosteltavat fondit sopivat käytettäväksi niin kastikkeissa, keitoissa kuin padoissakin. Lopputulos on aina tasalaatuinen ja tekijän maun mukainen.

Lisäksi sarjan tuotteita voidaan käyttää myös esimerkiksi lihan marinointiin sekä pastan tai riisin keitinveden maustamiseen. Valmiita reseptejä ja vinkkejä Knorr Professional Fondien ja Demi-Glacen käyttöön löytyy Unilever Food Solutionsin verkkosivuilta.

UFS 2022 KUVITUSKUVA 1500x1000

Vapauttaa aikaa kokin luovuudelle

Helppokäyttöiset Knorr Professional Fondit ovat myös redusoitavissa, jolloin jokainen ammattilainen voi tehdä omat herkulliset kastikkeensa helposti. Sekä vasikka- että kanafondi ja Demi-Glace antavat tilaa hyvän ruoan tekijöiden luovalle ammattitaidolle ja tarjoavat heille mahdollisuuden tuottaa asiakkailleen täydellisiä makuelämyksiä.

Näin sarjan tuotteet jatkavat Knorrin pitkiä perinteitä keittiöiden luottokumppanina, mistä kertoo sekin, että brändin herkullisista mauista on päästy nauttimaan jo lähes 200 vuotta.

Parhaat, turvalliset raaka-aineet

Hyvän maun saavuttamiseksi Knorr Professional Fondit ja Demi-Glace on tehty parhaista, luontaisista raaka-aineista – vastuullisesti, ympäristöä ja luontoa säästäen. Aidon, täyteläisen maun saavuttamiseksi valmistus tapahtuu samalla tavoin kuin se tehtäisiin ravintolan omassa keittiössä, ainoastaan suuremmassa mittakaavassa.

Fondien pääraaka-aine maistuu vahvasti ja tarkoin valitut mausteet tukevat herkullista kokonaismakua. Sarjan tuotteissa on huomioitu myös yhä yleistyvät ruokarajoitteet, minkä ansiosta ne ovat laktoosittomia ja gluteenittomia eivätkä sisällä allergeeneja. Vähäsuolaisuutensa ansiosta tuotteille on myönnetty myös sydänmerkki.

Nyt saatavana kätevästi Kesprolta

Uudistuneet Knorr Professional Fondit ja Demi-Glace löytyvät nyt Kespron tuotevalikoimasta. Tilauksen voi tehdä vaivattomasti Kespronetin kautta tai noutaa tuotteet itse lähimmästä Kespro-noutotukusta.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä