Feelialta lisää vegeä lounaspöytään helposti

Feelian kätevät pakastetuotteet tarjoavat maistuvia vaihtoehtoja ruokailijoille, jotka haluavat vähentää lihan osuutta ruokavaliossaan.

Julkaistu

Teksti

Feelia

Kuvat

Shutterstock

Kasvisruokien suosio jatkaa kasvuaan myös viimeisimpien trendiraporttien valossa. Vannoutuneimmat liharuoan ystävät eivät ehkä edelleenkään herkästi ryhdy noudattamaan ehdotonta vegaaniruokavaliota. Fleksaus kuitenkin vetoaa myös heihin: syödään osa viikosta kasvispainotteisesti ja liha säästetään esimerkiksi viikonloppuun, tai korvataan reseptissä osa lihasta kasviksilla.

Kotiruokatalo Feelia valmistaa sous vide -tuotteidensa lisäksi helppokäyttöisiä ja laadukkaita pakastetuotteita, joista löytyy maistuvia ratkaisuja myös fleksaus-trendiin.

Kasviksilla kevennetyt klassikot

Perinteisiä kasviksen ja lihan yhdistäviä tuotteita Feelian pakastevalikoimassa edustaa Lindströmin pihvi ja Lindströmin pyörykät. Mehevän makuinen klassikkoruoka sisältää peräti 39 % punajuurta. Lindströmin pihvi maistuu tietysti parhaalta perunamuusin kera, ja lisukkeena kannattaa kokeilla myös Feelian kolmen pippurin kastiketta tai paistettua sipulia. Kaprikset ja maustekurkku tai muut pikkelöidyt tuotteet sopivat nekin erinomaisesti annokseen.

Feelia Farmarin lihapyörykkä kotimaisesta naudan- ja broilerinlihasta keventyy maukkaasti kasviksilla: pyörykät sisältävät 39 % porkkanaa ja myskikurpitsaa. Tarjoa Lindströmin pihvien tapaan perunamuusin tai muhennetun perunan kanssa. Paahdetut bataattilohkot korostavat mukavasti pyöryköiden sisältämän myskikurpitsan makeaa makua.

Makuja eri mantereilta

Feelian pakastevalikoimaan kuuluu täysin lihattomiakin pyöryköitä, jotka on suunniteltu maistumaan myös liharuokaa muutoin suosiville. Meksikolainen kasvispyörykkä saa makua jalapeno-täytteestä, juuri sopivan tulisesta suomalaiseen makuun. Pyörykkä sopii erityisen hyvin riisin ja Feelian kikhernekastikkeen kanssa tarjottavaksi.

Indian kofta -kasvispyörykkä puolestaan edustaa edelleen trendikkäitä aasialaisen keittiön aromeja. Koftat maistuvat erinomaiselta esimerkiksi kermalla kruunatun Feelian linssikeiton sekä riisin kanssa tarjoiltuna. Makuja maailmalta suomalaiskeittiöihin tuo myös Feelia Kreikkalainen kasvispyörykkä, jonka fetajuustotäyte pääsee erityisen hyvin oikeuksiinsa caponatan tai ratatouillen rinnalla.

Lisää Feelian ammattikeittiön arkea helpottavia ruokia osoitteessa feelia.fi

Feelian laadukkaat pakastetuotteet nyt saatavilla (ME 4 kg):
Feelia Farmarin lihapyörykkä 15 g
Feelia Lindströmin pihvi 70 g
Feelia Lindströmin pyörykkä 15 g
Feelia Indian kofta -kasvispyörykkä 42 g
Feelia Kreikkalainen kasvispyörykkä 42 g
Feelia Meksikolainen kasvispyörykkä 42 g


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä