Helpota keittiösi arkea

Jopa 92 % Atrian Kokkibarometrin vastaajista on samaa mieltä siitä, että ammattitaitoisen työvoiman löytäminen on haastavaa. Ammattikeittiöissä etsitäänkin nyt ratkaisuja, joilla helpottaa keittiöarjen prosesseja ja paikata ammattitaitovajetta.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Atria

Kuvat

Atria

Valmiimmat tuoteratkaisut, kuten valmiiksi maustetut tuotteet ovat oiva apu työvoimaongelmaan monien muiden etujen lisäksi. Atrian ravintolakäyttöön kehittämät maustetut kanauutuudet: Atria Kanan Reisileike Thaibasilika-Sitruunaruoho, kypsä Mexican-maustettu kanan kokonainen reisileike sekä Atria Kanan Filee Valkosipuli-Persilja on maustettu aidoilla, tuoreina pakastetuilla yrteillä, joten niiden makuominaisuudet ovat säilyneet korkealaatuisina.

Tuotteiden selkät makumaailmat helpottavat ja nopeuttavat valmistusta sekä tuotteiden mausteet riittää tarvittaessa maustamaan myös kastikkeen. Tuotteen käyttö on monipuolista ja helppoa.

Valmiiksi maustettuja ja kypsennettyjä tuotteita käyttämällä säästetään tekemisen vaiva, energiaa ja jopa varastointikuluja, kun kaikkia marinointi- ja muita raaka-aineita ei tarvitse säilyttää omassa keittiössä. Tuotteissa käytetyt mausteet toimivat myös pohjana, jos ravintola kaikesta huolimatta haluaa terävöittää makua omanlaisekseen vaikkapa tuoreilla chileillä.

Vinkit: Atria kypsä Kanan Reisileike Mexican 1 x n. 2 kg

Meksikolainen ruoka trendaa edelleenkin voimakkaasti. Valmiiksi meksikolaisittain maustetulla kanan reisileikkeellä pääset aina pikkuisen helpommalla, sillä tuote sopii sellaisenaan moneen tai jatkomaustettavaksi.

Meksikolainen kanapata

Kiireisen lounaskeittiön nopea ja supervaivaton meksikolainen kanapata syntyy käden käänteessä Atrian kypsästä Kanan Reisileike Mexicanista. Meksikolainen ruoka kuuluu edelleen suomalaisten kestosuosikkeihin ja se kannattaa pitää myös jatkossa lounaslistoilla.

Helpot kanatacot

Atrialaisittain vähän paremmat kanatacot valmistuvat nopeasti mehevästä Atrian kypsästä Kanan Reisileike Mexicanista ja raikkaasta avokadokreemistä. Tacojen pieni makuyllätys syntyy ripauksesta fetaa.

Tuo jotain uutta kulhosalaattien valikoimaan!

Atrian kypsä Kanan Reisileike Mexican sopii mainiosti suosittuihin bowl -annoksiin, joissa Meksiko on vielä vähän harvinaisempi makumaailma. Yllätä asiakkaat uudella raikkaalla maulla.

Atria-Reisileike-thaibasilika-sitruunaruo

Vinkit: Atrian Kanan Reisileike Thaibasilika-Sitruunaruoho n. 130g

Aasia tarjoaa loputtomat mahdollisuudet kahviloiden ja ravintoloiden ruokaseikkailuille eikä sen suosio tunnu edelleenkään laantuvan. Kokeile aasialaista arkiruokaa, katuruokaa ja klassikkoja, ja muokkaa niistä rohkeasti omannäköisiä tuotteita. Valmiiksi thaibasilikalla ja sitruunaruoholla maustettu kanan reisileike on hyvä kaveri uusille makuseikkailuille – kaikkea ei kannata aina tehdä alusta saakka itse.

Maukas paistettu riisi sopii lisukkeeksi

Kokeile lounaspöydässä maukasta ja superhelppoa aasialaisen keittiön arkiruokaa paistettua riisiä. Paistettu riisi saa tällä kertaa kaverikseen valmiiksi maustetun Atrian Kanan Reisileike Thaibasilika-Sitruunaruohon, katkaravut sekä lempeästi tulisen aasialaisen maustemaailman.

Keitto aasialaisittain

Alkujaan thaimaalaisen keittiön klassikkokeitto Tom Kha Gai vaatii hieman vaivaa, mutta valloittaa varmasti aasialaisen ruoan ystävät. Hyvän maun sala piilee valmiiksi maustetussa Atrian Kanan Reisileike Thaibasilika-Sitruunaruohossa sekä aasialaisen keittiön klassisessa maustemaailmassa. Keitto sopii yhtä lailla kylmän keskitalven kuin kepeämmän kevään ruokalistoille.

Aasian maut sopivat myös hampurilaisiin!

Aasialaisen makumaailman variaatiot sopivat hyvin hampurilaisiin. Kokeile astetta raikkaampaa ja mausteisempaa thaikanaburgeria mehukkaasta Atrian Kanan Reisileike Thaibasilika-Sitruunaruohosta ja aasialaisittain maustetusta kaalisalaatista.

Atria kananfilee-valkosipuli-persilja bageli

Vinkit: Atria Kanan Filee Valkosipuli-Persilja n. 120 g

Klassinen makuyhdistelmä valkosipulista, persiljasta ja kanasta ei petä koskaan. Pyörää ei tarvitse keksiä aina uudestaan ja tietyt makuyhdistelmät säilyvät ruokalistoilla syystä jopa vuosikymmeniä. Valmiiksi maustettu kanan filee toimii sellaisenaan mainiosti muun muassa eurooppalaisten keittiöiden ja kestosuosikkien mauissa.

Helppo kana-perunagratiini

Valitse kiireiselle lounaspäivälle helppo kana-perunagratiini, mausta yhtään tinkimättä. Vähän herkullisempi vuokaruoka syntyy mehevästä, valmiiksi maustetusta Atrian Kanan Filee Valkosipuli-Persiljasta tuoreella rakuunalla, salvialla ja rosmariinilla maustettuna.

Herkulliset gnocchit

Italialaisen keittiön arkiruoasta syntyy helposti aina herkullisia ja inspiroivia annoksia. Tarjoa asiakkaillesi jotain ihan uutta Atrian Kanan Filee Valkosipuli-Persiljasta ja pinnalta rapeaksi paistetuista gnoccheista. Koko annos kätevästi yhdellä pannulla.

Ceasar-salaatti maistuu bagelin välissä

Vie kaikille tuttu kana-caesarsalaatti rapeaksi paahdetun bagelin väliin. Atrian Kanan Filee Valkosipuli-Persiljasta ja perinteinen caesarkastike – aina ei tarvitse kikkailla, joskus uutta ja kiinnostavaa voi syntyä pienellä oivalluksella.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä