Kespro Joensuun uusi tukku on avattu

Kespro Joensuun uuden tukun avajaisia vietettiin keskiviikkona 1.11. kutsuvierastilaisuuden merkeissä ja torstaina 2.11. avajaismarkkinoilla. Uusi tukku sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Raatekankaantie 4.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Keskiviikko-illan avajaistapahtumaan oli saapunut toistasataa kutsuvierasta tutustumaan uuden tukun tiloihin sekä katsomaan ja kuulemaan esityksiä.

Kespro panostaa, investoi sekä uudistuu vahvasti, ja Joensuun tukku on nyt ensimmäinen visuaalinen ilmentymä brändimuutoksesta, kertoi avauspuheenvuorossaan Kespron johtaja Mika Halmesmäki. ”Brändi on kuitenkin lisäksi paljon muuta kuin visuaalinen ilme – se näkyy parhaiten palvelussa ja kaikessa siinä osaamisessa mitä Kesprolla on tarjota”, Halmesmäki korosti.

Uusi tukku on päivitetty tulevaisuutta ja erityisesti asiakkaiden tarpeita ajatellen. Tukun valikoimaa ja tiloja on laajennettu asiakkaiden toiveiden mukaan ja Halmesmäki painotti, että myös jatkossa asiakkaiden vinkit ja toiveet otetaan erityiseen huomioon tuotevalikoiman parantamiseksi. ”Kespron valikoimiin on viimeisten vuosien aikana tullut tuhansia uusia tuotteita ja haluamme asiakkailta vinkkejä, mitä ne seuraavat tuhannet tuotteet voisivat olla”, Halmesmäki peräänkuulutti.

Johtaja Mika Halmesmäki pitämässä avajaispuhetta

Asiakkaiden toiveiden mukaisesti

Tukkupäällikkö kertoi, että uudessa tukussa on nyt vanhaan verrattuna 500 neliömetriä lisätilaa, josta pakaste- ja kylmätilaa on 100 neliömetriä. Keskon vastuullisuusohjelman mukaisesti ympäristövastuu on otettu mm. kylmätiloissa huomioon käyttämällä kylmäaineena ympäristöystävällisempää hiilidioksidia.

Valikoimaa ja tuotteiden määrää on tukussa kasvatettu – erityisesti tuoretuotteiden osalta.

Asiakkaiden toiveista lauantain aukioloaikaa on jatkettu ja pientuottajien tuotteiden määrää tullaan kasvattamaan valikoimassa. Uusien tilojen myötä tuoteryhmiin on saatu selkeyttä ja käytäviin väljyyttä: nyt tukkukärryillä mahtuu liikkumaan käytävillä helposti ja sujuvasti ruuhkaisempinakin aikoina. Uusi toimipiste sijaitsee valtaväylän varrella, johon on hyvät liikenneyhteydet ja asiakkaiden helppo tulla.

Salaatteja ja yrttejä Joensuun uuden tukun heviosastolla

Laatu korostuu

Ravintoloitsija, keittiömestari Pekka Terävä viittasi omassa puheenvuorossaan tukkujen merkittävään rooliin siinä, että uusia tuotteita ja trendejä saadaan maailmalta Suomen markkinoille ja tuontituotteiden laatu pidetään korkeana. Erityisesti viime vuosina laadun merkitys on korostunut, sillä myös tavalliset ravintoloissa kävijät ovat ruvenneet arvostamaan entistä enemmän laadukkaista raaka-aineista valmistettuja ruokia.

Pekka Terävä puhumassa Joensuun uuden tukun avajaisissa

Terävä muistutti myös, että ravintola-alalla puhutaan paljon laadusta ja hinnasta, mutta usein unohdetaan ihmisten rooli siinä välissä. ”Ihmisten rooli palvelussa ja tätä kautta laatumielikuvan välittämisessä on keskeinen”, Terävä painotti. Kespro Joensuun uudesta tukusta hän oli pannut merkille erityisesti sen, että hyllyihin on jätetty tyhjää tilaa sen merkiksi, että asiakkaat voivat vaikuttaa valikoimaan omien tarpeiden mukaan.

Kespron työntekijöitä ja asiakkaita keskustelemassa Joensuun uuden tukun avajaisissa

Illan aikana esiintyi myös The Voice of Finland -voittaja Miia Kosunen bändeineen ja yleisö pääsi nauttimaan Utran Uittotuvan valmistamia herkkuja Pohjois-Karjalan keittiömestareiden tarjoilemana. Tarjolla oli mm. marinoituja kauden juureksia, haukiterriiniä, naudankuvetta sekä vatruskoita savumuikulla ja ruohosipulituorejuustolla.

Kutsuvieraat jonottamassa ruokatarjoiluja Joensuun uuden tukun avajaisissa

Avajaismarkkinoilla tunnelmaa

Virallisena avajaispäivänä torstaina 2.11. tukussa pidettiin tukkumarkkinat, jossa esillä oli monipuolisesti sesongin ajankohtaisia tuotteita Kespron ja yhteistyökumppaneiden toimesta. Väkeä avajaispäivänä riitti uuden tukun leveillä käytävillä ajoittain jopa tungokseksi asti.

Tukkuasiakkaita Joensuun avajaismarkkinoilla

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä