Kespro rakentaa uuden foodservice-noutotukun Ouluun

Kespro rakentaa Oulun noutotukulleen uudet tilat. Valmistumisajankohta ja muutto ovat syyskuussa 2023. Uudella tukulla Kespro vastaa ravintoloiden alati kasvaviin tarpeisiin ja uuteen tukkuun rakennetaan mm. moderni tuotekehityskeittiö Foodsteri.

Julkaistu

Teksti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE

”Ravintola- ja matkailuala on jälleen hyvässä vireessä, mutta ulkona syömisen kasvuun vaikuttaa myös arkiruokailun määrän lisääntyminen ravintoloissa. Uudella tukulla vastaamme lisääntyneeseen kysyntään, tehostamme tilankäyttöämme ja vastaamme asiakkaidemme kasvaviin odotuksiin tukkua kohtaan”, kertoo Kespron aluejohtaja Ilpo Korkala.

Pohjoisen kehittynein tuotekehityskeittiö

Uusi tukku rakennetaan kesällä valmistuvalle Rautasepäntielle. Pinta-alaltaan rakennus on 3 525 m². Tilankäyttöä optimoimalla asiakkaan asiointia helpotetaan ja nopeutetaan. Tukkuun rakennetaan Kespron asiakkaiden hyödynnettävissä oleva ja varustelultaan runsas tuotekehityskeittiö Foodsteri.

”Tuotekehityskeittiötä voidaan hyödyntää ravintolan liiketoiminnan kehittämisen apuna esimerkiksi menujen suunnittelussa ja erilaisissa koulutuksissa. Valmistuessaan Foodsteri on koko pohjoisen Suomen edistynein ammattilaiskeittiö”, sanoo Korkala.

Energiatehokkaampi rakennus – ravintolalle vastuullisempi valinta

”Nyt tontilla tehdään maanrakennustöitä ja perustusten paalutuksia. Uusi tukku aukeaa syyskuussa 2023, mutta rakentamisen markkinatilanne saattaa vaikuttaa aikatauluun”, kertoo Korkala.

Tukun kylmälaitteet, muu jäähdytys, lämmitys ja valaistus toteutetaan energiatehokkaiksi. Uusi tukku mahdollistaa arviolta 380 MWh vuotuisen energiasäästön, joka vastaa noin K-Supermarket-kokoisen ruokakaupan vuosittaista energiankulutusta.

Kespron nykyinen Oulun noutotukku sijaitsee niin ikään Äimärautiolla osoitteessa Äimäkuja 6. Nykyinen kiinteistö on valmistunut 1981. Kespron pohjoisin noutotukku sijaitsee Rovaniemellä, jossa tukun uudistushanke ja energiaremontti toteutettiin 2021.

kuvituskuva 2103 H3

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä