Kespron paras noutotukku löytyy Jyväskylästä

Vuoden 2021 parasta tukkua arvioivassa mittelössä Kespron alueellisista noutotukuista voiton vei Jyväskylä. Jyväskylässä voiton uskotaan tulleen vahvalla ja pitkäjänteisellä henkilökunnan suorituksella.

Julkaistu

Teksti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE

Kuvat

Jani Mäcklin

Vuoden 2021 parasta tukkua arvioivassa mittelössä Kespron alueellisista noutotukuista voiton vei Jyväskylä. Jyväskylässä voiton uskotaan tulleen vahvalla ja pitkäjänteisellä henkilökunnan suorituksella.

”Meillä on kokenut ja tehtäviensä tasalla oleva henkilökunta. Vahva tekemisemme taso on toivottavasti näkynyt myös asiakkaidemme suuntaan parempana palveluna. Vuonna 2020 tehty remontti viritti myös ulkoasultaan tukkumme nykyaikaan”, sanoo asiakaspalvelupäällikkö Jenny Puurula Jyväskylän noutotukusta.

Jyväskylä voitti kilpailun nyt toista kertaa edellisen voiton napsahtaessa 2018. Podiumille Jyväskylä on yltänyt kahdeksan kisavuoden aikana yhteensä viidesti.

”Vahvuuksistamme, eli siisteyden ja järjestyksen kulttuurista sekä työntekijöiden perusteellisesta perehdyttämisestä ja koulutuksesta pidämme jatkossakin kiinni”, jatkaa Puurula.

”Keski-Suomessa kilpailijamme pitävät toiminnallaan meidät aktiivisena ja kehittyvänä. Vaikka palvelumme keskittyvät erityisesti HoReCa-alan asiakkuuksiin, meillä asioi laaja skaala eri yrityksiä. Muun Keski-Suomen talousalueen tavoin rallit ovat myös meille vuoden hektisintä aikaa ja aikatauluttaa tekemistämme, kertoo Jyväskylän noutotukun logistiikkapalvelupäällikkö Jani Mäcklin.

Kespron Jyväskylän noutotukku sijaitsee Seppälässä osoitteessa Vasarakatu 13.

Kilpailun tavoitteena oppia parhailta

Kilpailun taustalla olevan konseptimittauksen maksimipisteet ovat 355, joista Jyväskylä sai yhteispisteet 331,5. Toiselle sijalle sijoittui viime vuoden mestaruutta puolustanut Turku 323,5 pisteellä ja kolmannelle sijalle ylsi Vaasa 318 pisteellä.

Kespro on suorittanut nykyisenmallista noutotukkuverkostonsa konseptimittausta vuodesta 2014 lähtien, jossa selviää kulloinkin vuoden parhaat suorittajat. Konseptimittauksen tarkoituksena löytää tukuista hyviä sekä yhä kehitettäviä asioita ja omaksua tukkuihin uusia yhteisiä toimintamalleja. Mittausta suoritetaan tukuissa avoimesti sekä mysteeriasiakkuuksina, erityisesti noutavan asiakkaan näkökulmasta siten, että tukun puitteet ja kiinteistö eivät määritä tulosta, vaan keskiössä tukun oma tekeminen.

Kesprolla on 14 alueellista noutotukkua, jotka sijaitsevat Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Savonlinnassa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Kespron noutotukkujen voittajat vuosittain

2021 Voittaja Jyväskylä 2. sija Turku 3. sija Vaasa

2020 Voittaja Turku 2. sija Oulu 3. sija Joensuu

2019 Voittaja Savonlinna 2. sija Jyväskylä 3. sija Oulu

2018 Voittaja Jyväskylä 2. sija Vaasa 3. sija Savonlinna

2017 Voittaja Vaasa 2. sija Jyväskylä 3. sija Oulu

2016 Voittaja Tampere 2. sija Savonlinna 3. sija Oulu

2015 Voittaja Oulu 2. sija Vaasa 3. sija Turku

2014 Voittaja Oulu 2. sija Jyväskylä 3. sija Turku

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä