Hurmaa kahvilan asiakas näyttävällä kakkuvalikoimalla

Monipuolinen ja kauniisti esille laitettu kakkuvalikoima on kahvilan makea vetonaula. Kokosimme valikoimastamme parhaita vinkkejä käyttöösi.

Julkaistu

Vastustamattomat herkut kokoat kätevästi Kespron laadukkaista Menu-, Brakes- ja Davigel-tuotteista.

Mustikoilla ja mansikoilla koristeltuja Menu Mangolevykakkupaloja

Levykakkuja ja pieniä makeita

Menu-sarjan kymmenistä makeista houkutuksista asetimme tarjolle Menu Kermatuulihattuja ja gluteenittoman ja laktoosittoman Menu Mangolevykakun. Se pukeutuu tilanteeseen kuin tilanteeseen Menu Suomalaisten marjojen koristamana. Levykakuista saat tuunattua kymmeniä erilaisia versioita käyttämällä koristelussa myös hedelmiä, suklaata, erilaisia kastikkeita tai syötäviä kukkia. Davigelin pienet namupalat, macaronsit, täydentävät makeiden tarjottavien valikoiman. Tarjoa macaronseja myös buffassa ja kakkujen koristelussa. Macarons-lajitelmassa on kuusi erilaista makua ja väriä.

Pölysokerilla koristeltuja Menu Kermatuulihattuja lautasella

Suklaata ja juustokakkuja

Suklaata rakastaville on tarjolla mehevä Menu Suklaakakku. Menu Levykakkujen valikoimasta löytyy myös suklainen versio ja suussa sulavasta Davigelin kolmen suklaan kakusta voit leikata juuri tarpeesi mukaan eri kokoisia paloja.

Suklaakakku 1500x1000

Joko saa ottaa?

Paloiteltu passio-mango-juustokakku

Juustokakkujen ystävät arvostavat arvostavat perinteistä versiota juustokakusta, mutta ihastuvat taatusti myös Brakesin hedelmäiseen mango-kookosjuustokakkuun. Brakesin kakut on leikattu valmiiksi 12, 14 tai 16 palaan.

Vinkki!

Suurin osa Kespron omien merkkien kakuista ovat valmiiksi viipaloituja. Valmiit annospalat ovat näyttävän kokoisia. Mikäli haluat tarjota kahvilan vitriinistä pientä makeaa kaipaaville asiakkaille hieman pienemmän annoksen, on reilut palat helppo leikata kohmeisina. Näin pystyt madaltamaan hintapistettä ja asiakkaan ostokynnystä.

cafe&vitriini kakut 1500x1000

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä