Kakkuja juhlapöytään ja kahvilan tarjontaan

Kaunis kakkubuffa on jokaisen juhlan kohokohta ja suosikkikahvilan makea vetonaula. Kokosimme valikoimastamme parhaita vinkkejä käyttöösi.

11.6.2018

Julkaistu

Kaunis kakkubuffa on jokaisen juhlan kohokohta ja suosikkikahvilan makea vetonaula. Kokosimme valikoimastamme parhaita vinkkejä käyttöösi.

Vastustamattomat herkut kokoat kätevästi Kespron laadukkaista Menu-, Brakes- ja Davigel-tuotteista.

Mustikoilla ja mansikoilla koristeltuja Menu Mangolevykakkupaloja

Levykakkuja ja tuulihattuja

Menu-sarjan kymmenistä makeista houkutuksista asetimme tarjolle Menu Kermatuulihattuja ja gluteenittoman ja laktoosittoman Menu Mangolevykakun. Se pukeutuu kesäjuhlaan Menu Suomalaisten marjojen koristamana.

Pölysokerilla koristeltuja Menu Kermatuulihattuja lautasella

Suklaata ja juustokakkuja

Brakes-kakut sulattavat syöjien sydämet. Suklaata rakastaville on tarjolla muhkea ja mehevä, käsityönä viimeistelty suklaafudgekakku ja karamellimaisen ihana Rocky Road, jonka kerroksissa maistuvat vaniljainen juustokakku ja suklaaganache.

Suklainen Brakes Rocky Road -juustokakku, josta leikattu yksi pala

Joko saa ottaa?

Paloiteltu passio-mango-juustokakku

Juustokakkujen ystävät arvostavat Brakesin valkosuklaalla ja vadelmalla maustettua kakkua – ellei kookos-kaurapohjainen passio-mango-juustokakku houkuta sittenkin enemmän. Brakesin kakut on leikattu valmiiksi 12, 14 tai 16 palaan.

Värikkäitä Davigel Macaronseja punaruskealla lautasella

Macaronseja ja minileivoksia

Davigelin pienet namupalat täydentävät kakkubuffan. Käytä macaronseja ja minileivoksia kakkujen koristelussa ja tarjoa sellaisinaan. Macarons-lajitelmassa on kuusi erilaista makua ja väriä, minileivoslajitelmassa yhdeksän suupalan kokoista pikkuleivosta.

Davigel minileivoslajitelma pähkinäisen suklaaganache-juustokakun päällä

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä