Klassikko pääsi yllättämään: 6+1 x Valio Aura®

Jos luulit jo nähneesi kaikki mahdolliset tavat käyttää Valio Aura® sinihomejuustoa, olet täysin väärässä. Se on uudistumiskykyinen klassikko, kuten nämä seitsemän modernia tapaa käyttää Valio Aura® juustoa todistavat.

Julkaistu

Teksti

Valio

Kuvat

Valio

”Valio Aura® on noussut lähes sinihomejuuston yleiskäsitteeksi Suomessa, niin rakastettu se on. Reseptiikassa ei kuitenkaan ole samantekevää, mitä sinihomejuustoa käyttää. Aura on makuprofiililtaan miedompi kuin moni muu, joten sen korvaaminen muulla sinihomejuustolla ei lunasta asiakkaan odotuksia”, Valion tuoteasiantuntija Tuomas Hämäläinen sanoo.

1 Umamipommi täynnä kotimaisen metsän ja maan makuja

Valio Aura® mehevöittää fritatan takuuvarmasti. Mikäli oikein innostut, Valio Aura® sopii mainiosti täydentämään myös reseptin sienisalaattitahnaa. Tässä on järjettömän hyvä makukokonaisuus.

Fritata-sieniä ja lihapullia

Fritata

2 Leipä sai siivet

Viime vuosien rento suosikkiyhdistelmä tulinen kana ja pehmeä Valio Aura® kohtaavat leivän sylissä.

Wings-leipä

valio wings leipä

3 Lehtevästi suolaisen ystävälle

Wienereistä saa tehdä myös suolaisia: Valio Aura® ja tulinen täyte muodostavat täydellisen harmonian. Rapean käärön keskellä on vielä mehevä lihapulla. Saisiko näitä ottaa toisenkin?

Lihapulla-wiener

Lihapulla wiener

4 Aura <3 Korianteri

Tex-mex-makumaailman kulmakivi korianteri ja Valio Aura® ovat loistava makupari. Ja vielä parempi trio tulee makeahkoilla, pikkelöidyillä kasvisseuralaisilla. Tässä annoksessa trion kolmas jäsen on paprikasalsa.

Aura enchiladas

valio aura enchilladas

Tutustu myös muihin Valio Aura makupareihin:

5 New Orleansin omat munkit

Beignetit ovat New Orleansin lahja makean ystäville. Tomusokerilla kuorrutetut herkut pyöräytetään pikkupullista ja tasapainoa kotimaan keittiön hyväksi saadaan aikaan Valio Aura®-karpalotäytteellä. Herkullinen ja juuri sopivan kokoinen!

Beignet

Beignet

6 Juustoa juustokakkuun

Tässä täyteläisessä hyvän aterian päätöksessä tulee esiin se, että Valio Aura® kutkuttelee visuaalisestikin.

Suklaa-brandy-AURA-juustokakku

valio suklaa brandy aura juustokakku

+1 Juota juustoa

Valion tuoteasiantuntija Tuomas Hämäläinen antaa vinkin herkulliseen yhdistelmään, jossa yhdistyvät jälkiruoka ja digestiivi: ”Puolita kokonainen Valio Aura® harkko ja valele juustonpuolikkaita vaalealla portviinillä. Pienet koloset imevät itseensä viinin maun ja asiakas voi lohkaista suoraan kiekosta haluamansa kokoisen jälkiruoan.”

Nämä ja monet muut loistavat reseptit sekä ajankohtaiset näkemykset ammattikeittiön eri tilanteisiin ja vuoden sesonkeihin löydät osoitteesta valio.fi/ammattilaiset/

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä