Luonnollista makua kaurasta

Menu-valikoiman vegaaniset kaurafraiche ja kauravälipala ovat kaikille maistuvia kasvipohjaisia ranskankerman ja jogurtin korvaajia. Nämä monikäyttöiset Menu-uutuudet myydään reilun kokoisissa pakkauksissa!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock, Kespro

Vaihtoehtona vastaaville maitotuotteille Menu-valikoimasta löytyy kaksi maistuvaa kauratuotetta: kaurafraiche ja kauravälipala. Ne toimivat ratkaisuina vegaaniseen tai maidottomaan ruokavalioon, ja niistä syntyy hyvänmakuisia annoksia aamiaiselta illallispöytään.

Kuin creme fraiche – mutta ilman kermaa

Menu kaurafraichella korvaat ranskankerman mennen tullen, mutta pidät maidottomatkin asiakkaat tyytyväisinä. Tuotteen maku ei häviä maidolliselle versiolle, joten käytä huoletta kaurafraichea niin kuumiin kuin kylmiin annoksiin. Käytännöllinen 1,7 kg pakkaus on täydellinen ravintolan keittiöön.

Monipuolinen jogurtin korvaaja

Kuten nimikin kertoo, Menu kauravälipala sopii välipalaksi, mutta yhtä hyvin myös aamupalalle, kastikepohjaksi tai tuorepuuroon.

Kauravälipala on aina hyvä ratkaisu jogurtin tilalle, vain mielikuvitus on rajana erilaisille käyttötarkoituksille. Tuote on vegaaninen ja sekin toimitetaan ammattikeittiölle sopivassa 1,7 kg koossa.

menu kauratuotteet 1500px

Kiinnostuitko? Lisää ostoskoriin seuraavalla tukkukäynnillä:

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä