Ravintolatason valmista ruokaa Juvalta

Kespron blogissa Kruunu Herkun tuotantopäällikkö ja keittiömestari Teemu Heino kertoo, mikä on tärkeää, jotta Juvalla valmistettu ruoka maistuu aina hyvälle.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Kruunu Herkku Oy

Kuvat

Kespro & Anna-Katri Hänninen

Kruunu Herkulla valmistamme ruokaa rakkaudella ja maku edellä. Tunnemme suomalaisten suosikki maut ja teemme koko ajan kehitystyötä, jotta pysymme ajan hermolla. Joka vuosi pyrimme tuomaan markkinoille uusia tuotteita, jotka ovat ajankohtaisia, palvelevat asiakkaidemme tarpeita ja maistuvat kuluttajille.

Työskentelen Kruunu Herkulla tuotantopäällikkönä ja keittiömestarina. Olen työskennellyt talossa jo lähes 20-vuotta, joten olen päässyt seuraamaan alan kehitystä paraatipaikalla jo pitkän aikaa. Täällä keittiöllä meitä on noin kuudenkymmenen hengen tiimi valmistamassa ruokaa. Sekoitamme, paistamme ja pakkaamme ruokaa käsin, valvomme kypsymistä uuneissa ja pannuilla. Siinä on paljon enemmän tarkkailtavaa kuin jos käyttäisimme automatisoituja linjastoja. Nämä ruuat päätyvät suomalaisten koteihin vähittäiskauppojen kautta sekä ravintoloihin. On aika hienoa olla mukana niin monen ihmisen päivittäisessä ruokahetkessä, vaikka he eivät sitä itse tiedäkään.

Kruunuherkku blogikuvitus yhdistetty 2023

Nykyään pitää olla todella läpinäkyvä siinä mitä tehdään. Valitsemme aina laadukkaimmat saatavilla olevat raaka-aineet ja suosimme tunnettuja kotimaisia toimijoita. Luotettavien ja pitkäaikaisten kumppaneidemme kanssa voimme olla varmoja raaka-aineiden alkuperästä ja laadusta. Tuotteiden pakkauksissa on mietitty elintarviketurvallisuuden lisäksi ympäristöä.

Kruunu Herkun Food Service -tuotteet auttavat ammattikeittiöitä ja ruoka-alan ammattilaisia onnistumaan. Tuotevalikoimastamme löytyy kotiruokien klassikoita sekä sesonkituotteita. Emme tee valmisruokia vaan valmista ruokaa. Siinä on iso ero.

Peruna on ehdottomasti eniten käytetty raaka-aineemme. Valmistamme kotimaisesta perunasta muussia, salaatteja, laatikoita ja kiusauksia. Valitsemme perunalajikkeet niiden ominaisuuksien mukaan, mikä sopii parhaiten mihinkin ruokaan.

Meillä menee iso osa tuotteista palvelutiskeille. Palvelutiskit, ja niiden kehitys, on liiketoimintamme ytimessä. Palvelutiskien ruoka, joka tulee meiltä Juvalta, on aina ravintolatasoista. Tätä viestiä tuomme esille myös kuluttajien suuntaan. Koemme, että palvelutiski on myös vastuullinen valinta. Ruoka-annoksen koon voi itse päättää, eikä hävikkiä synny kodeissa niin helposti.

Vaikka syöminen on jokapäiväistä arkea, niin tämä keittotaidon ja ruokatuotteiden kehittäminen on työtehtävä, joka jatkuu ja kehittyy joka päivä. Siinä on ilo olla mukana.

Kruunu Herkku Oy, 11.5.2023, Juva, Kuvassa Teemu Heino, Kuva Anna-Katri Hänninen-20

Teemu Heino
Kruunu Herkun tuotantopäällikkö ja keittiömestari

Kirjoittaja välittää aidosti suomalaisten ruokahetkistä. Ruokailu on tärkeä osa arkea, ja sen pitää maistua hyvälle joka päivä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä