Huippuluokan festariruokaa Qstockissa

Aalto Cateringin ruokarekka kiertää festareita. Matka alkoi Oulun Qstockista.

Julkaistu

Teksti

Tuija Holttinen

Kuvat

Petteri Löppönen

Marilyn Manson, Mokoma, Apulanta, Turmion Kätilöt, Alice Cooper,… Qstockin musiikkitarjonta oli järeää – samoin oli festarisapuskan laita. Oululaisen festivaalin ruokatarjontaa haluttiin monipuolistaa ja laajentaa, värikkäästä musiikkiviikonlopusta haluttiin kävijälle kokonaisvaltainen elämys.

Qstockin VIP-puolella huippukeittiöruokaa tarjoili Aalto Cateringin näyttävä ruokarekka. Pituutta tällä liikkuvalla, täydellisesti varustellulla keittiöllä on liki 15 metriä ja sisältä löytyy muun muassa ammattikeittiön tiskikone, kaksi korkeaa uunia, kookas hella, kylmiö, pakastin ja kylmävetolaatikostot.

”Tässä on ihan täydellinen varustus vaikka millaiseen tarjoiluun”, kehuu Rauno Aalto. ”Rekka on ollut käytössä aiemminkin, mutta meille tämä tuli vasta nyt ja siksi tässä on nyt vähän uuden opettelun meininkiä.” Aalto Cateringin Rauno Aalto Aalto on kokenut tapahtumakeitraaja, joten kunhan valtavaan rekkaan vaan paikan päällä saadaan riittävästi virtaa, kaikki hoituu kyllä. Parikymmentä vuotta festareita ja tapahtumia kiertänyt Aalto kertoo, että kaikenalisia vehkeitä ja systeemejeä on erilaisissa ympäristössä käytetty. Tämä kesä on ensimmäinen ison ruokarekan kanssa. Qstockin jälkeen rekan nokka kääntyi kohti Mikkeliä ja Jurassic Rockia.

”Jossain välissä täytyy itsekin vähän huilata, että riittää taas puhtia tarttua näihin haasteisiin. Asioiden sumpliminen ja tavaran tilaaminen on aina sellaista työtä, missä pitää olla skarppina. Vankalla kokemuksella saadaan kyllä isotkin porukat syötettyä hyvin. ”

Qstockin VIP-asiakkaille tarjolla oli niin häränrintaa ja savulohta kuin siikaa ja possun sisäfilettäkin. Lisäksi tarjolla oli erilaisia salaatteja sekä luonnollisesti kasviruokavaihtoehto molemmille päiville. Kaikkiaan Aalto Catering valmisti noin 2200 annosta molempina päivinä. Festarivieraat nauttimassa Aalto Cateringin ruuista Aalto Catering oli Qstockissa myös kahden myyntikojun kanssa festareiden ison yleisön puolella. Siellä myynnissä oli perinteisempää festariruokaa; fish and chipsejä, chorizo-pyttipannua ja savustettua possunkassleria.

”Kyllä viikonlopun aikana kaikkiaan sellaiset 10 000 annosta liikahti parempiin suihin”, Rauno Aalto sanoo.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä