Raikkaus ratkaisee

Kun wc-tilassa on toimiva hygieniaratkaisu, voi wc-käynti olla kuin raikas tuulahdus. Avaa ovi uuteen Katrin-tuoksumaailmaan!

Julkaistu

Teksti

Metsä Tissue

Kuvat

Metsä TissueJulkisissa wc-tiloissa kohtaa toisinaan epämiellyttäviä hajuja. Niiden takia wc-käynti voi jäädä jopa kokonaan välistä, sillä ikävät hajut luovat mielikuvan epähygieenisyydestä ja välinpitämättömyydestä.

Kun wc-tilassa on toimiva hygieniaratkaisu, voi wc-käynti olla miellyttävä kokemus. Parhaimmillaan se saa kävijän tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi – wc-tilan merkitystä ei siis kannata aliarvioida!

Uudet Katrin-tuoksut ovat täällä

Metsä Tissuen Katrin-annostelijaratkaisut täydentyvät uusilla tuoksukonsepteilla. Ne raikastavat wc-tilan luoden siitä miellyttävän levähdyspaikan. Tuoksuvaihtoehtoja on kolme: kesäinen Sunny Garden, virkistävä Arctic Breeze ja hajusteeton Pure Neutral.

Sunny Garden on hajultaan raikas, kesäinen kukkakimppu. Arctic Breeze taas yhdistää talven raikkauden ja juuri pestyn pyykin tuoksun. Täysin hajusteeton Pure Neutral puolestaan neutralisoi wc:n epämiellyttävät hajut ilman tuoksua.

Uusi tuoksumaailma toistuu sekä ilmanraikastimessa että saippuoissa. Sekä vaahto- että nestesaippuaa annostelijoineen on saatavilla 500 ml ja 1000 ml koossa. Katrin-ilmanraikastin pitää tilan raikkaana jopa 60 päivää hyödyntäen luonnollista ilmavirtaa.

Puhtaudessa on kyse kokonaisratkaisusta

Raikastavat tuoksut viimeistelevät wc-tilan. Ne tarvitsevat rinnalleen toimivat annostelijat ja laadukkaat hygieniapaperit. Yhdessä nämä tuotteet muodostavat Katrin-kokonaisratkaisun, jonka avulla wc-tila pysyy puhtaana ja miellyttävänä läpi koko päivän.

Tuoksut yhdistyvät kätevästi muihin Katrin-ratkaisuihin. Uudet Katrin-saippuat ja uudistettu Katrin-käsihuuhde toimivat tutuissa Katrin Inclusive -annostelijoissa. Löydät ne mustana tai valkoisena. Perinteisten, mekaanisten Katrin-saippua-annostelijoiden rinnalle lanseerataan nyt myös täysin kosketusvapaat Katrin Touchfree -saippua- ja käsihuuhdeannostelijat.

Tiesitkö, että…

  • 93 % wc-käyttäjistä kokee, että raikas wc-tila tekee ravintolakäynnistä vieläkin paremman.
  • 85 % ilmoitti pitävänsä työpaikan hoidettua hygieniatilaa merkkinä työntekijöiden kunnioituksesta.
  • 56 % mielestä koulun wc-tilat eivät ole siistit ja raikkaat, vaikka lapset sitä toivovat.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä