Varsiparsakaali on täyttä vitamiinia

Pitkänhuiskea varsiparsakaali on vihreää vitamiinia koko mitalla.

Julkaistu

Teksti

Tuija Holttinen

Kuvat

Stockfood

Pieni ja hoikka varsiparsakaali eli versova parsa on tutun pyöreänmallisen parsakaalin pitkäksi venähtänyt sisar. Tai paremminkin sisarpuoli. Trendikäs varsiparsakaali on nimittäin kiinalaisen parsakaalin ja tavallisen parsakaalin risteytys. Varsiparsakaalista käytetään myös nimiä broccoliini, bimi ja bella verde.

Varsi on maistuva ja koko kasvin voi käyttää keitoissa, gratiineissa, wokeissa tai salaateissa. Sen voi myös nauttia höyrytettynä, grillattuna tai paistettuna sellaisenaan voisulan kera. Yksinkertaisuus on valttia tämän vihreän vitaminiherkun kanssa. Parhaimmillaan varsiparsakaali on rapsakkana, älä siis keitä sitä liian pitkään! Varsiparsakaalin kypsennysaika on noin 3–4 minuuttia.

Tiesitkö?
Varsiparsakaali sisältää rautaa, A-, C- ja K-vitamiinia, folaattia, kaliumia, kalsiumia, fosforia sekä ravintokuitua.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä