Kevyet broileriannokset

Menu-valikoiman kaikki broilerituotteet ovat laadukasta suomalaista lihaa. Menu-broilereiden erittäin monipuolisesta valikoimasta on helppo tehdä terveellinen valinta ja valmistaa herkulliset annokset, joilla hurmaat asiakkaasi.

Julkaistu

Kaikki Menu-broilerit ovat vähärasvaista, suomalaista lihaa. Broileri arvioidaan terveellisimmäksi lihalaaduksi, sillä sen rasvasta suurin osa on tyydyttymätöntä rasvaa, kovan rasvan osuus on vain 20-25 prosenttia. Menu-broilereiden erittäin monipuolisesta valikoimasta on helppo tehdä terveellinen valinta.

Koipireidet indonesialaisittain

Paistettua Menu broileria mustassa vuoassa

Broilerin koipireisi Menu Maustetahna Massamanin kanssa marinoituna ja kypsäksi paistettuna tarjoaa hyvän pohjan indonesialaiselle ruokaelämykselle. Tarjoa lisukkeena fermentoitua sitruunaa ja riisi-mustasilmäpapupaistosta, jota rikastavat tumma kvinoa ja auringonkukansiemenet. Valitse tähän annokseen miedosti suolattu, nahallinen, luuton Menu Broilerin koipireisi.

Aprikoosi-kalkkunatagine

Kanelia, kardemummaa, inkivääriä, chiliä, neilikkaa… Runsaan mausteisessa oliiviöljyssä marinoidut kalkkunan fileepihvit ruskistetaan ja ladotaan marinadeineen pataan, jossa on kasviksia, luumuja ja pehmeäksi liotettuja, kuivattuja aprikooseja. Lisää kanalientä ja hauduta kannen alla noin tunti. Lisukkeeksi sopii riisi tai couscous.

Savoijinkaali-broilerimureke

Broilerin jauhelihasta tehty lempeäarominen murekemassa toimii monien makujen kaverina. Täytä mureke esimerkiksi freesatulla Menu Pannusavoijinkaalimixillä ja tomaattikuutioilla. Tarjoa osa täytteestä murekeviipaleiden lisukkeena. Lisää annoksen happoja pikkelöidyillä vihanneksilla.

Tandoorikana

Broilerin paistisuikaleihin hierottu Menu Maustetahna Tandoori vie ruokamatkalle Intiaan. Freesaa suikaleet sipulin kanssa, lisää kermaa ja mausta suolalla. Kiehauta ja pehmennä Menu Turkkilaisella jogurtilla. Kun annat kastikkeen levätä puoli tuntia, saat tandoorimaut hienosti esille. Viimeistele korianterilla.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä