Ensiluokkaiset raaka-aineet tekevät burgerin

HKScanilla intohimo ikoniseen burgeriin näkyy ensiluokkaisina raaka-aineina sekä innostavina resepteinä. Valikoimista löydät aina parhaan mahdollisen pihvin mestariannoksesi valmistamiseen.

Julkaistu

Nyt on mistä valita!

Hampurilaiset maistuvat jokaisena vuodenaikana. Täytteitä on helppo vaihdella sesongin ja asiakaskunnan mieltymysten mukaan. Korkealaatuiset, kotimaiset tuotteet ovat vastuullinen valinta hyvää makua arvostavalle. Kokeile rohkeasti erilaisia pihvejä: Kariniemen Kananpoikaa, HK-lihatuotteita tai HK Vihreät -uutuustuotteita.

Valmistatpa sitten mättöversioita, klassikoita tai ihan uudenlaisia makupareja, panosta makuun sekä huolelliseen valmistukseen. Selkeät ainesosat ja maut komppaavat keskenään tai luovat elämyksellisiä kontrasteja – sinä päätät. Tuomme avuksesi parhaat raaka-aineet sekä inspiroivat reseptit.

Tehdään päivän parhaat hetket yhdessä.

Tästä innostuimme: Crispy Chicken

Kariniemen Kananpojan rouheasti paneroitu reilunkokoinen pihvi taipuu rapean maistuvaksi burgeriksi. Chilimajoneesi tuo annokseen sopivasti potkua ja cheddar huolehtii suolaisuudesta. HK Tuoremaustetahna -uutuus luo eksoottisen twistin pehmeän makuiseen pikkelsiin.

Raaka-aineen helppous syntyy käytettävyyden lisäksi tuotteen pakkauksesta: otat vain sen verran käyttöön kuin tarvitset. Gluteenittomana se sopii myös tarkempaa ruokavaliota noudattaville.

Kotimaisuus maistuu aina hyvältä.

We <3 Brgr - HKScan - crispy chicken

CRISPY CHICKEN BURGER JA CURRYPICKLE

10 kpl 21693436 Kariniemen Kananpojan paneroitu pihvi 2 x 2 kg pakaste (7261)
10 kpl hampurilaissämpylöitä
0,3 kg chilimajoneesia
0,3 kg cheddarjuustosiivuja
0,2 kg tomaatteja

CURRYPICKLE
0,05 l rypsiöljyä
0,75 kg keltaisia paprikasuikaleita
0,05 kg sipulisuikaleita
0,05 kg 21745536 HK Keltainen chili-curry -maustetahna 1 kg (7393)
0,04 kg valkoviinietikkaa
0,01 kg sinapinsiemeniä

Kuullota paprika- ja sipulisuikaleet pehmeäksi rypsiöljyssä. Lisää tuoremaustetahna, sinapinsiemenet sekä valkoviinietikka. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut ja seos on hillokemainen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna jäiset kanapihvit rasvakeittimessä 175 °C noin 2,5 minuuttia. Paahda sämpylät ja kokoa annos.

Annosmäärä 10

We <3 Brgr - HKScan - pekonipihvi

GRILLIBURGER PEKONIPIHVILLÄ, PUNAISTA CURRYDRESSINKIÄ JA RUCOLAA

0,3 kg 21146983 HK Savupekonikuutio, käyttövalmis, pakaste (7499)
1,3 kg 20889433 HK Naudan jauheliha 15-17 % (3679)
suolaa
mustapippuria

KASTIKE
0,05 kg 21745537 HK Punainen curry -maustetahna 1 kg (7394)
0,4 kg majoneesia
0,3 kg cheddarjuustoviipaleita
0,2 kg punasipuliviipaleita
0,15 kg suolakurkkuviipaleita

LISÄKSI
0,1 kg rucolasalaattia
10 kpl hampurilaissämpylöitä

Annosmäärä 10

We love Brgr - HKScan - vihreät vege smash

HK VIHREÄT VEGE SMASH BURGER

10 kpl briossiburgerisämpylää
20 kpl 21674753 HK Vihreät vege pannupihvi 60 g, irtopakaste (9703)
20 cheddarviipaletta
2 ruukkua salaatinlehtiä
0,3 kg täysmajoneesia
0,2 kg sipulia
väkevää amerikkaistyylistä sinappia
rypsiöljyä paistamiseen

SAVUKETSUPPI
0,2 kg tomaattipyreetä
0,05 kg hunajaa
0,05 kg valkoviinietikkaa
1 dl vettä ohennukseen
0,05 kg ruokosokeria
1 tl sipulijauhetta
1 tl suolaa
1 tl savuaromia

PIKKELÖITY KURKKU
0,4 kg kurkkua
0,2 l väkiviinaetikkaa
0,1 kg sokeria
0,32 l vettä
0,01 kg sinapinsiemeniä

Sekoita kaikki ketsupin ainekset keskenään pienessä kattilassa ja kiehauta. Hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti välillä sekoitellen. Jäähdytä.

Kiehauta väkiviinaetikka, sokeri, vesi ja sinapinsiemenet. Anna jäähtyä. Kuori kurkku ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Laita kurkkuviipaleet kannelliseen purkkiin ja kaada jäähtynyt liemi päälle. Anna tekeytyä tunnin ajan.

Leikkaa sipuli hienoksi silpuksi. Sulata pihvit jääkaapissa. Kuumenna parila lähes savuavan kuumaksi ja lisää siihen tilkka öljyä. Laita pihvit pannulle ja paina ne ohuiksi burgeriprässillä tai lastalla. Pihvin ja prässin väliin kannattaa laittaa leivinpaperia estämään pihvin tarttuminen työvälineisiin. Anna pihvien paistua rauhassa liikuttamatta niitä. Rapea paistopinta on tässä burgerissa kaiken a ja o. Noin 1-2 minuutin paiston sivele pinnalle ohuelti sinappia. Käännä pihvit ympäri ja anna sinapin paahtua kevyesti, mausta ne suolalla. Laita päälle juustoviipaleet ja anna juuston sulaa. Toista tämä kaikille pihveille.

Kuumenna sämpylänpuolikkaat. Voitele pohjat majoneesilla ja kokoa päälle salaatti, pikkelikurkut, sipuli, pihvit, savuketsuppi ja kansi.

Annosmäärä 10

HKScan - burger battle

Wanted: Suomen burgerimestari

Burger Battle on kokeille sekä keittiömestareille suunnattu kisa, jossa etsitään parasta premium-burgerien valmistajaa. Hakuaika on 18.6.2021 asti. Kisa huipentuu semifinaaleihin ja finaaleihin 13. – 14.10.2021 Fastfood & Café & Ravintola -ammattilaistapahtuman yhteydessä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä