Fazerin uudet, gluteenittomat sämpylät taipuvat unelmien herkkuleiviksi

Gluteenittomien leipomoherkkujen kysyntä kasvaa Suomessa jatkuvasti. Kaukana ovat ne ajat, jolloin gluteeniton vaihtoehto tarkoitti mautonta ja arkista tarjoiltavaa asiakkaille.

Julkaistu

Teksti

Fazer Leipomot

Kuvat

Fazer Leipomot

Fazer on tuonut valikoimaansa tänä vuonna jo kymmenkunta gluteenitonta uutuustuotetta, joista esimerkiksi Fazer Gluteeniton Tumma Pala, Fazer Gluteeniton Kaura-porkkanasämpylä ja Fazer Gluteeniton Voisilmäpulla ovat osoittautuneet todellisiksi hittituotteiksi.

”Olemme saaneet paljon kiitosta päivittäistavarakauppoihin lanseeratuista uutuuksistamme, ja hyvien palautteiden siivittämänä tuomme näitä gluteenittomia tähtituotteitamme nyt myös Foodservice-markkinaan. Moni on ollut haltioissaan aidosti hyvänmakuisista uutuuksistamme ja iloitsee valikoiman monipuolistumisesta. Aiemmin gluteenitonta ruokavaliota noudattavalla ei ole ollut liiemmin valinnanvaraa, mutta nyt on”, kertoo Fazer Leipomoiden markkinointi- ja portfoliojohtaja Noora Pöyhönen.

Fazer Gluteeniton -tuoteperheen herkullisilla ja mehevillä leivillä, sämpylöillä ja leivonnaisilla voi tehdä kahvilan ja ravintolan tarjoamaan tai hotellin aamiaiselle näyttäviäkin kokonaisuuksia. Esimerkiksi sämpylöistä saa taiottua upeita, täytettyjä leipiä, jotka eivät häviä maussaan gluteenia sisältäville sisartuotteilleen.

Fazer Vuohelan Kaura-porkkanasampyla pakaste 4kpl 280g 974623-2 Fazer Gluteeniton Kaura-porkkanasämpylä leivotaan Suomessa, Fazerin gluteenittomassa, Vuohelan leipomossa Lahdessa.

Fazer Vuohelan Kaura-porkkanasampyla pakaste 4kpl 280g 974623 Fazer Gluteeniton Kaura-porkkanasämpylästä saa taiottua upeita, täytettyjä leipiä.

Fazer Gluteeniton Ruis Fazer Gluteeniton Tumma Pala on täydellinen pohja upeille, raikkaille täytteille.

Uutuuksiin kuuluu Fazer Gluteeniton Tumma Pala ja Kaura-porkkanasämpylä sekä makean ystäville tuoretta, pehmeää pullaa: Fazer Gluteeniton Voisilmäpulla. Leivät ja makeat herkut leivotaan Fazerin puolitoista vuotta sitten ostamassa gluteenittomassa Vuohelan leipomossa Lahdessa.

”Nykyisin asiakkaat odottavat gluteenittomia vaihtoehtoja. Gluteenittomista tuotteista kirjoitetaan ja keskustellaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, ja niistä jaetaan myös suosituksia. Mitä herkullisempi valikoima, sitä varmemmin myös sana kiirii laajemmalle”, jatkaa Pöyhönen.

Fazer Gluteeniton Voisilmapulla Fazerin suosittu voisilmäpulla on saatavana nyt myös gluteenittomana versiona.

Tutustu gluteenittomiin herkkuihimme

975094 Fazer Gluteeniton Tumma Pala 20 x 70 g

Fazer Gluteeniton TummaPala 70g Fazer Gluteeniton Tumma Pala on herkullisen pehmeä palaleipä, joka maistuu erinomaiselta pelkän voin kanssa tai mehevillä täytteillä kruunattuna. Herkullinen myös paahdettuna.

975095 Fazer Gluteeniton Kaura-porkkanasämpylä 16 x 70 g

Fazer Gluteeniton Kaura-porkkanasampyla 70g Fazer Gluteeniton Kaura-porkkanasämpylä on maukas klassikko, jossa on maut kohdallaan. Lisää täytteet tai tarjoile vaikka keiton tai salaatin lisukkeena.

974901 Fazer Gluteeniton Voisilmäpulla 16 x 60 g

Fazer Gluteeniton Voisilmapulla 16x60g 974901 HR Fazer Gluteeniton Voisilmäpulla on toivottu uutuus hänelle, joka odottaa makeaa, pehmeää pullaa ilman gluteenia. Runsaasti voisilmätäytettä sisältävä pulla säilyy mehevänä ja pehmeänä useamman päivän.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä