Schär takaa turvalliset gluteenittomat herkut

Schärin gluteenittomat tuotteet valmistetaan monipuolisesti gluteenittomia viljalaatuja käyttäen, ilman säilöntäaineita ja keinotekoisia lisäaineita, huolella ja maukkaasta taikinajuuresta tehtaassa, jossa ei käsitellä mitään gluteenipitoista.

Julkaistu

Kuvat

Arvid Nordquist

Nimi Schär tarkoittaa jo monille gluteenitonta ruokavaliota noudattaville varmuutta maistuvasta ja taatusti turvallisesta leipomotuotteesta. Pohjois-Italian Tirolista kotoisin oleva yritys tarjoaa mahdollisuuden huomioida erityisruokavaliota noudattava asiakas myös kahvilassa ja ravintolassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Puhtaan, takuuvarmasti gluteenittoman tuotteen tarjoaminen on ravintolaympäristössä ehdottoman tärkeää, ja yhä useampi asiakas osaa kysyä yksityiskohtaisiakin kysymyksiä tilauksensa valmistustavoista. Schär helpottaa työntekijää tarjoamalla tuotteen, jonka kohdalla kysymyksiin on helppo vastata.

Schärin gluteenittomat tuotteet valmistetaan monipuolisesti gluteenittomia viljalaatuja käyttäen, ilman säilöntäaineita ja keinotekoisia lisäaineita, huolella ja maukkaasta taikinajuuresta tehtaassa, jossa ei käsitellä mitään gluteenipitoista. Näin tuote on tehtaalta lähtiessään varmasti puhdas ja turvallinen käyttää. Kaksi hampurilaista lautasella Ciabattat ja hampurilaissämpylä voidaan kypsentää uunissa muovisessa pakkauspussissaan avaamattomana, jolloin vältetään riski samassa tilassa käsiteltävien gluteenipitoisten tuotteiden aiheuttamista ongelmista. Tuote voidaan tarjoilla suljetussa pussissa aina asiakkaan pöytään asti, jolloin tärkeä luottamus palveluntarjoajan ja asiakkaan välillä säilyy.

Pussissa kaikki Schärin gluteenittomat tuotteet säilyttävät myös muhevuutensa - seikka, jota gluteenittomien leipomotuotteiden epätasaiseen laatuun tottuneet asiakkaat osaavat taatusti arvostaa.

Herkulliset, monikäyttöiset ja gluteenittomat tuotteet sopivat myös monelle muulle erikoisruokavalion noudattajalle. Ne eivät esimerkiksi sisällä vehnätärkkelystä, maitotuotteita tai kananmunaa ja ovat siksikin hyvä lisä kahvilan ja ravintolan valikoimaan. Tämän helpommaksi turvallisen gluteenittoman tuotteen tarjoilua ei enää voi tehdä!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä