Fentimans-virvoitusjuomat ovat gluteenittomia ja vegaanisia

Fentimansin tuotteissa yhdistyvät luonnolliset maut, ainutlaatuinen valmistusmenetelmä, trendikkäät tuotteet ja kaunis design.

Julkaistu

Teksti

Niina Mälkiä

Kuvat

Fentimans

Hienostunut seljankukka, tulinen inkivääri, makea mandariini ja hurmaava ruusu…

Fentimans-tonicien ja -virvoitusjuomien valmistuksessa käytetään vain luonnosta saatavia raaka-aineita, jotka käsitellään ainutlaatuisessa valmistusprosessissa. Maut uutetaan juomaan, mikä virvoitusjuomien ja tonicien valmistuksessa on poikkeuksellista.

Fentiman--tonic pullo ja drinkkilasi

Uuttaminen sekä hedelmien, kukkien, juurien ja yrttien hienot makuyhdistelmät luovat lopputulokseksi korkealaatuisia limonadeja, miksereitä ja inkivääriolutta.

Tuotantolaitteiden ja -prosessien kehittyessäkin Fentimansin vanhimman tuotteen, Ginger Beerin valmistusprosessi on pysynyt samanlaisena yli sata vuotta yrityksen perustajan Thomas Fentimanin ajoista saakka. Reseptin englantilainen Thomas Fentiman sai pitää antamansa lainan takuuna, kun tuttu kauppias ei maksanutkaan velkaansa takaisin. Näin terästä valmistaneesta putlaajasta tuli inkiväärioluen valmistaja ja menestyvän panimon perustaja. Inkivääriolut on edelleen Fentimanin perheyrityksen valikoimassa.

Ei gluteenia eikä väriaineita

Fentimans-juomissa yhdistyvät taidokkaasti luonnollisuus, laadukkuus ja design. Se on ajaton huipputuote, mikä rakentaa suomalaisenkin kahvilan, baarin ja ravintolan imagoa.

Kuvauksellinen pullo lasin viereen katettuna lisää asiakkaan kokemaa elämyksellisyyttä ja tukee mielikuvaa nautinnosta, jossa maku on tärkeämpi kuin senttilitrat tai alkoholiprosentti.

Fentimansit ovat gluteenittomia ja vegaanisia.

Erityisesti Fentimansin virvoitusjuomat vastaavat kasvavaan alkoholittomien juomien kysyntään. Tonicien ohella nekin sopivat sekä mocktaileihin että cocktaileihin.

Fentimansin juomat eivät sisällä keinotekoisia aromeja eikä väriaineita. Fentimans-oluissa ei ole myöskään gluteenia eli niitä voi suositella myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä