Lisämyyntiä houkuttelevalla kakkubuffetilla

Asiakkaat haluavat pitää huolta terveydestään, mutta itsensä hemmottelusta he eivät luovu. Miten sinä varaudut iltapäivän ohikulkijoihin, jotka poikkeavat kahvilaan hetken mielijohteesta tai kaipaavat lounaan jälkeen pientä makeaa?

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Kakkubuffa on jokaisen juhlan kohokohta ja suosikkikahvilan makea vetonaula. Kespron herkullisista leivoksista kokoat vastustamattoman kakkupöydän kätevästi ja teet helposti lisämyyntiä hyvällä katteella. Ota vinkit talteen!

Davigelin uudet tulokkaat Ooppera-, Vadelma-vanilja- sekä Kolmen suklaan kakku saavat suklaasuut varmasti villiintymään. Juustokakkujen ystäville puolestaan on tarjolla Brakesin maalauksellisen kauniit valkosuklaa-vadelma-kakku tai passio-mango- juustokakku. Brakesin kakut on leikattu valmiiksi 12, 14 tai 16 palaan tarjoilun sujuvoittamiseksi.

Prinsessaleivokset sopivat upeasti erilaisiin herkkuasetelmiin. Kevyen kermaiset ja ihanan makeat prinsessa-annokset syntyvät nopeasti Menun valmiista prinsessaleivoksesta, kun erottelet kakkupalat yksittäisiksi annoksiksi paperitaitoksilla ja loppusilauksena Menu Minivaahtokarkit.

Prinsessaleivos ja vaahtokarkkeja valkoisella lautasella

Uutuuksia kakkubuffaan

Fentimansin alkoholittomat juomat

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä