Vaniljakastike vakuumista

Vitriinin sisällön voi koota asiakasta houkuttelevaksi monella tavalla. Tuotteet voivat olla täysin valmiita, kaikki itse tehtyjä tai kokonaisuus voi pitää sisällään näitä molempia.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Runsaaksi ja herkulliseksi rakennettu vitriini voidaan saavuttaa aikaa säästävillä ratkaisuilla, esimerkiksi tuunaamalla valmiita tuotteita persoonallisemmiksi. Kuluttajat ovat valmiita maksamaan laadukkaista ja mielenkiintoisista kahvilatuotteista, arvostavat herkullista makua ja suovat mielellään itselleen arjen keskellä pieniä hemmotteluhetkiä.

Helpot ja herkulliset kakut

Valmiiksi paloitellut, pakasteina toimitettavat kakut ovat yksi keino säästää aikaa ja helpottaa ravintolan arkea. Annospaloina ne sopivat moneen erilaiseen tarjoilutilanteeseen ja paloja voi sulattaa kerralla juuri tarvittavan määrän. Kakkuja on helppo tuunata ja personoida omannäköiseksi marjoilla, hedelmillä sekä syötävillä kukilla, ja erottua tällä tavalla muusta tarjonnasta.

Personoinnin voi toteuttaa koristeiden lisäksi myös kastikkeen avulla. Vaniljakastike sopii erinomaisesti kesäkauden makeiden herkkujen kylkeen. Tähänkin voi valita omannäköisen lähestymistavan käyttämällä valmista vaniljakastiketta tai valmistamalla sen alusta asti itse.

lanseeraus cafe&vitriini kakut+vaniljakastike

Resepti: Vakuumikypsennetty vaniljakastike

Vaniljakastike on helppo valmistaa vakuumikypsentämällä höyryssä. Sekoita ainekset, personoi maustamalla, vakumoi, kypsennä ja jäähdytä. Maustamiseen voi käyttää marjoja tai vaikkapa kuusenkerkkiä, joilla saa vaniljakastikkeeseen hienostuneen metsäisen, hiukan sitrusmaisen aromin. Kokeile rohkeasti!

Ostoslistalle:

Valmista näin:

  1. Sekoita ainekset ja laita vakuumipussiin. Kypsennä 82 asteisessa höyryuunissa 20 min.
  2. Ota pussi pois höyrystä ja sekoita kastiketta kevyesti pitämällä pussin kulmista kiinni.
  3. Jäähdytä vakuumipussissa ja siivilöi ennen käyttöä.

lanseeraus cafe&vitriini kakut+vaniljakastike

Tuotteet Kesprosta

Käsiteltävät raaka-aineet

Esikäsitellyt raaka-aineet

Valmiit tuotteet

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä