Fentimans – luonnollisuutta ja laatua

Fentimansin raikkaat inkiväärioluet, limonadit ja mikserit ovat erinomaisia tuotteita kesäterasseille ja kahviloiden tarjontaan.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Fentimans

Fentimansin tuoteperheestä löytyy ratkaisut drinkkien pidentäjäksi, mocktaileihin ja sellaisenaan nautittavaksi. Juomissa yhdistyy taidokkaasti luonnollisuus, laadukkuus ja esteettinen ulkomuoto. Näillä ajattomilla tuotteilla on mahdollista tukea ravintolan, baarin tai kahvilan laatumielikuvaa positiivisesti.

Luonnon raaka-aineet

Juomat saavat makunsa puhtaista luonnon raaka-aineista. Ikonista Rose Lemonadea maustaa maailmankuulu Bulgarian ruusulaaksossa tuotettu ruusuöljy. Tonic Water on yrttiuutteiden ja sisilialaisen sitruunaöljyn hienostunut sekoitus, joka kruunaa klassikkodrinkin.


Fentimans ryhmakuva 1500x1000

Panimotarinan alku ja ainutlaatuinen resepti

Kaikki sai kuitenkin alkunsa inkiväärioluesta, englantilaisen Thomas Fentimanin lainattua ystävälleen rahaa. Lainan vakuudeksi hän sai inkivääriolutreseptin. Kyseistä lainaa ei koskaan maksettu takaisin, joten resepti jäi Fentimanille. Hän perusti panimon vuonna 1905 ja ryhtyi valmistamaan herkullista inkivääriolutta.

Fentimansin perheyritys valmistaa inkivääriolutta yhä alkuperäisen reseptin mukaan, toki uudistuneella tekniikalla. Kaikki tuotteet valmistetaan uuttamalla useita päiviä tarkoin valittuja kasviraaka-aineita.

Näin saavutetaan juoman ainutlaatuinen ja intensiivinen maku. Juomat eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai aromeja, ja ne sopivat myös vegaaneille ja gluteenittomaan ruokavalioon.

Fentimans Rose Spritz 275ml 1500x1000

Resepti: Rose Spritz

Valmista näin:

  1. Mittaa 12cl proseccoa cocktail- tai kuohuviinilasiin
  2. Pidennä juoma Fentimans Rose Lemonadella
  3. Koristele cocktail halutessasi tuoreilla mansikoilla

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä