Helpon maukasta kotiruokaa

Monen suomalaisen askel johtaa ruokatunnilla kohti hyvää ja konstailematonta kotiruokaa. Kokkikartanolla halutaan varmistaa, että jokaisen suomalaisen lautaselta löytyy kotoista, parhaista raaka-aineista valmistettua perusruokaa.

Julkaistu

Aika monta hyvää syytä käyttää Kokkikartanon valmisruokia

Kokkikartanon valmisruoka on aina vaivaton ja takuuvarma valinta. Suurella sydämellä valmistettujen ruokien korkea laatu on Kokkikartanolle suorastaan kunnia-asia, josta ei tingitä. Ruoka laitetaan omassa keittiössä käsin, ilman lisä-ja säilöntäaineita, ihan samalla tavalla kuin kotona tehtäisiin. Varmaankin siitä syystä Kokkikartanon tuotteet löytyvät myös niin monen suomalaisen ruokapöydästä.

Kiireisen keittiön haasteet ovat Kokkikartanolle hyvinkin tuttuja. Miten tarjota aina tasalaatuista ruokaa, hoitaa viikonlopun jälkeiset esivalmistelut, jaksottaa valmistus ja varautua yllättäviin asiakasvirtoihin. Kuinka tarjota laadukasta ruokaa, jos toimipisteessä on rajalliset mahdollisuudet ruuan valmistukseen. Myös loma-ajat ja sairaspoissaolot tuovat tullessaan omat pulmansa. Puuhaa riittää. Kokkikartanon kanssa voit ottaa vähän rennommin ja tarjota silti aina laadukasta ja maistuvaa ruokaa.

Mitä sitä kiertelemään – laatua ei synny ilman intohimoa ja korkealuokkaisia raaka-aineita

Hyvät raaka-aineet ovat Kokkikartanolla kaiken A ja O. Hyvistä aineksista tulee hyvää ruokaa, niin simppeliä se on. Kokkikartanolla käytetään samoja raaka-aineita, joita löytyy kotonakin. Ne kun ovat hyviksi ja luotettaviksi todettu. Ja tietenkin suomalaista aina kun mahdollista.

Naudanliha, porsaanliha ja broileri tulee aina kotimaisilta lihanjalostajilta. Myös maito, voi ja kerma hankitaan suomalaisilta tuottajilta. Peruna ja porkkana nousee suomalaisesta maasta ja kirjolohi polskii kotoisissa vesissä. Joskus laadun perässä kannattaa lähteä myös merta edemmäs kalaan. Silloin tuodaan lohta Norjasta, anjovista Ruotsista, fetajuustoa Kreikasta ja Grana Padano -juustoa Italiasta.

Vähintään hyvien raaka-aineiden veroinen elementti on Kokkikartanon henkilöstö, jolle ihan hyvä ei ole riittävän hyvä. Kokkikartanon työntekijät maistelevat ja arvioivat ruuan laatua säännöllisesti ja osallistuvat näin päivittäiseen kehitystyöhön. On tärkeää, että jokainen työntekijä voi olla ylpeä valmistamastaan ruuasta.

Ja vielä pari maukasta tuotevinkkiä

Pekonibroileripata

Broileripatapohja sous vide

Broileripatapohja on valmistettu laadukkaista aineksista ja tietysti ilman lisäaineita. Suomalaista broileria ja kasviksia sisältävästä patapohjasta saat loihdittua vaivattomasti useita maistuvia lounasruokia. Broileripatapohja toimitetaan sinulle tuoretuotteena 2,5 kg vakuumipussissa, joten sinun on helpompi jaksottaa valmistaminen ja valmistushävikki pysyy paremmin hallinnassa.

Maalaiskiusaus-annos lautasella

Kokkikartano Maalaiskiusaus sous vide

Kiusauksen teko alkaa siitä, kun mietitään, mistä saadaan parhaat raaka-aineet. Sopivin ja parhaimman makuinen peruna löytyi Jepualta, Leifin pellosta. Salamisuikaleet ja pekoni toimitetaan Snellmanilta. Kun perunat ja sipulit on pilkottu, sekaan lisätään reilusti salamia ja pekonia. Niiden pitää maistua ja näkyä kiusauksessa. Lopuksi mausteet ja loraus Valio® kermaa päälle. Sitten vaan sekoitetaan ja paistetaan uunissa kypsäksi.

Buffet

Kesprolla valikoimassa seuraavat tuotteet:

Kokkikartano Bolognesekastike 20874402
Kokkikartano Broileripatapohja 21541642
Kokkikartano Feta-kasviskiusaus 20955269
Kokkikartano Kinkkukiusaus 20210841
Kokkikartano Kirjolohikiusaus sous vide 21541741
Kokkikartano Lihakaalilaatikko 20269326
Kokkikartano Lohikiusaus 20271813
Kokkikartano Juustoperunat sous vide 21541742
Kokkikartano Kasvisgratiini 20272108
Kokkikartano Keitetty riisi sous vide 21541171
Kokkikartano Perunamuusi sous vide 21492144
Kokkikartano Lasagne Bolognese 20423663
Kokkikartano Lihamakaronilaatikko 20210840

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä