Herkulliset ja helpot suolaiset piirakat brunssille ja vitriiniin!

Felix® -suolaiset piirakat ovat vihdoin saapuneet Suomeen! Monikäyttöisistä, paistovalmiista piiraista löytyy viisi eri makua. Näillä täyttävillä piirakoilla saat helposti loihdittua esimerkiksi brunssille maukkaan lisän.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Fort Deli

Kuvat

Fort Deli

Felixin ruokaisat piirakat ovat olleet klassikko ja suuri hittituote Ruotsissa jo vuosien ajan. Paistovalmiit, suolaiset piiraat ovat suhteellisen uusi tulokas Suomen markkinoilla ja nämä Felixin tuotteet vastaavatkin suureen kysyntään!

Fort Deli Felix lohipiirakka Felix Lohipiirakka.

Kespron valikoimasta löydät klassisen Juusto-kinkkupiirakan, grillatuilla kasviksilla täytetyn Kana-kasvispiirakan, perinteisen Lohi-pinaattipiirakan, trendikkään meksikolaisen tacopiirakan ja täyteläisen Västerbottensost®-juustopiirakan.


Helppoutta ja tehokkuutta keittiöön

Suuret 1,37 kilon painoiset, käsin tehdyn näköiset, piirakat myydään pakastettuina. Tuotteet voi sulattaa etukäteen jääkaapissa tai valmistaa jäisenä mikroaaltouunissa tai uunissa. Västerbottenost-piikakkaa lukuun ottamatta kaikki piirakat on viipaloitu valmiiksi kuuteen palaan, ja niitä on myös helppoa leikata itse pienemmiksi tarvittaessa.

Fort Deli Felix tacopiirakka Felix Tacopiirakka.

Tarjoa Felixin piirakoita sellaisenaan, buffetpöydässä tai esimerkiksi sivusalaatin kera. Piirakat ovat loistava tuote myös vitriiniin. Ne näyttävät herkullisilta ja ruokailijoilta lähtee taatusti nälkä!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä