30 Huhtahyvää vuotta!

Huhtahyvät Oy viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlaa. Yhtiö on ollut Vilskan perheen omistama yritys koko toimintansa ajan ja perheestä jo kolmas polvi on ottanut vastuuta tekemisestä. Vaikka vuosia on jo takanapäin, niin ajatukset ovat jo tulevissa vuosissa.

Julkaistu

Tehdas on uudistettu ja monipuolinen konekanta mahdollistaa laajan valikoiman valmistamisen tehokkaasti. Avainroolissa on kuitenkin henkilöstö, jonka osaamiseen ja työpanokseen kaikki perustuu. – Päätuotteemme ovat kinkkutuotteet, kokolihaleikkeleet, hyytelöt, meetvurstit, salaatit ja kasviproteiinituotteet, Huhtahyvien omistajat, Johanna ja Jukka Vilska kertovat.

– Erityisen ylpeitä olemme tuotekehitystiimistämme, pystymme monipuolisesti kehittämään ja testaamaan uusia tuotteita ja konekantamme taipuu useisiin pakkaustapoihin. Vähittäiskaupan lisäksi olemme panostaneet Horeca-tuotteisiin, ja tavoitteemme onkin jatkossa nousta Ruokatalo-sarjaan ja toimia laajemmalla markkinakentällä, Vilskat kertovat.

Elintarvikkeiden laadun varmistaminen on Huhtahyville tärkeä asia ja sen vuoksi yrityksellä onkin ollut jo vuosia mm. FSSC 22 000 -laatujärjestelmä ohjaamassa päivittäistä toimintaa. Lisäksi yritys sai juuri LAATUVASTUU- sertifikaatin. Laatuvastuu-merkityt tuotteet ovat takeena korkeasta laadusta, ja parantavat mm. jäljitettävyyttä.

Huhtahyvillä on edelleenkin ainoana Suomessa käytössään nokivapaa savustus luonnonsavulla. Savustustavassa ei muodostu haitallisia PAH-yhdisteitä, laboratorionkin tuloksissa luki: ”Alle määritettävä määrä”! Savustus tehdään perinteisesti purulla, mutta miedommalla lämpötilalla, jolloin savu menee syvemmälle tuotteeseen. Näin syntyy parempia makuja entistä terveellisemmällä tavalla.

– Kuten lihatuotteemme, ovat myös Gourmet-salaattimme laktoosittomia ja gluteenittomia, vaikka ovatkin majoneesipohjaisia. Kohderyhmämme ovat laatua ja raikkaita makuja arvostavat asiakkaat ja salaattiemme menekki onkin mukavassa nosteessa, Vilskat kertovat.

Kevään uutuuksina Huhtahyvät on tuonut markkinoille Suomalaisen leikkeleperheen: Ylikypsän kinkun, Saunapalvin, Keittokinkun ja Meetvurstin sekä Rapuremoulade-salaatin. Huhtahyvat Ylikypsa uunikinkku Huhtahyvät tarjoaa Kespron tuotevalikoimissa maittavia kokolihaleikkeleitä, herkullisia Gourmet-salaatteja sekä meheviä kasviproteiinituotteita. Leikkeleistä mainittakoon mm. Rosvofilee 1 kg, Nokivapaa Ylikypsä Perinnekinkku 1 kg sekä Nokivapaa Ylikypsä Uunikinkku 1 kg. Gourmet-salaatteja Kespron valikoimissa ovat mm. uutuus Rapuremoulade 1,5 kg, Metsäsienisalaatti 1,5 kg, Herkkusienisalaatti 1,5 kg sekä Savulohisalaatti 1,5 kg. Kasviproteiinituotteita valikoimissa ovat mm. kp-Nuketit 2 kg, kp-Wieninleike 2 kg, kp-Linssipihvi 2 kg, kp-Pyörykät 2 kg sekä kp-Hampurilaispihvi 2 kg.

– Tehdään yhdessä seuraavistakin 30 vuodesta menestyksekkäät ja uskomme, että oikealla hinta-laatusuhteella on merkitystä jatkossakin, Vilskat päättävät. Huhtahyvat savulohi salaatti lautanen

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä