Kespro ja Laurea tiivistävät yhteistyötään

Laurea ja Kespro ovat solmineet avainkumppanuussopimuksen. Kesprolle yhteistyön tavoitteena on alan oppilaitosten kanssa parantaa ravintola-alan vetovoimaisuutta nuorten keskuudessa.

Julkaistu

”Olemme todella innostuneita avainkumppanuudesta Kespron kanssa. Alansa huippuosaajana näemme valtavasti yhteistyömahdollisuuksia Kespron kanssa, ei ainoastaan restonomialan vaan myös Laurean muidenkin koulutusalojen kanssa niin AMK- kuin YAMK- koulutuksissa”, kertoo Kespro avainkumppanuudesta Laureassa vastaava aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharju.

”Yhteistyö oppilaitosten kanssa on osa pitkäaikaista sidosryhmätekemistämme ja Laurea alamme ammattilaisten kouluttajana tässä mielessä luonnollinen kumppani. Saimme hyvän vinkin Kalatukku E. Erikssonin Laurean kanssa alkaneesta yhteistyöstä ja tämän yhteistyön myötä virisi ajatus siitä, että voisimmeko Kesprossakin laajemmin miettiä yhteistyötä”, kertoo Kespron kaupallinen johtaja Jerry Tiittala.

Laurean opiskelijoita on ollut jo työharjoittelussa esimerkiksi Kespron tuotekehityskeittiö Foodsterissa ja Kespron asiantuntijat ovat vierailleet Laurean opintojaksoilla luennoimassa foodservice-alasta. Alkavan avainkumppanuuden myötä ensimmäiset tapaamiset palveluliiketoiminnan kehittämiseen on startattu ja syksyllä yhteinen tiiviimpi suunnittelu jatkuu.

”Kespro tarjoaa opiskelijoillemme loistavia harjoittelupaikkoja, mielenkiintoisia opinnäytetöitä sekä haastavia liiketoiminnan kehittämisprojekteja, joissa opiskelijoiden ammatillinen osaaminen kasvaa aitojen projektien parissa. Opiskelijayhteistyön lisäksi voimme tarjota tutkimus-, kehittämis- ja innovaatio- (TKI) toimintaa ja myös Kespron henkilöstön ja sidosryhmien osaamisen kehittämiseen liittyvää koulutusyhteistyötä. Yhteistyömahdollisuudet ovat rajattomat”, Kiviharju sanoo.

Ravintolaliiketoiminta on jatkuvassa muutoksessa erilaisten trendien ristiaallokossa. Näin olleen oppilaitosyhteistyön kautta saatavat nuorten osaajien näkemykset ovat Kesprolle arvokkaita.

”Odotamme oppivamme alamme tulevaisuuden rautaisilta osaajilta ja toisaalta toivomme, että pystymme vastaavasti antamaan heille paljon omaa tietotaitoamme”, summaa Kespron Tiittala.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä