Heti käyttövalmiit kypsät lihat helpottavat ravintolan arkea

Kypsät, heti käyttövalmiit lihatuotteet ovat vastaus ravintoloiden moniin arjen haasteisiin. Ei siis ihme, että lihat ovat Kespron asiakkaiden suuressa suosiossa.

Julkaistu

Kypsät lihatuotteet ovat ravintolakäytössä monella tapaa järkeviä valintoja. Etenkin loma- ja sesonkikaudella, jolloin keittiössä saatetaan kärsiä kiireestä ja työvoimapulasta, kypsät lihat ovat pelastus: ne ovat aina käyttövalmiina, tasalaatuisina ja turvallisina varmistamassa ruoan tason riippumatta siitä, kuka keittiössä työskentelee.

Kypsät tuotteet säästävät aikaa sekä esivalmisteluissa että varsinaisessa ruoanvalmistuksessa. Myös rahansäästö on merkittävä. Varastonhallintaa helpottavina ne ehkäisevät hävikin syntymistä ja minimoivat paistohävikin.

Esimerkiksi buffetpöydissä kypsät lihatuotteet auttavat katteen hallinnassa. Niistä löytyy nopea pelastus tapahtumien ja juhlien nostamiin, joskus yllättäviinkin kysyntäpiikkeihin. Mikä kuitenkin tärkeintä, kypsät lihatuotteet ovat monikäyttöisiä. Niistä valmistuvat helposti monenlaiset annokset. Versioinnissa vain taivas on kattona!

Kypsä broilerin file paloina

Kysyntä osoittaa, että broileri on Suomessa edelleen valtavan suosittua. Menu Kypsät broilerin siivet ovat huipputuote rennoissa menuissa ja loppukesän grilli-illoissa. Grillatut broilerikuutiot tuovat maustettuina vaihtelua ja ruokaisuutta salaatteihin ja pizzoihin. Broilerin fileesuikaleet sopivat erilaisten piirakoiden lisäksi wokkeihin ja keittoihin. Grillattu broilerin viipale on kätevä ja mehevä täyte suosituissa ja helposti mukaan otettavissa matkaeväissä ja välipaloissa: patongeissa, wrapeissa, sämpylöissä, tacoissa ja tortilloissa. Grillattu broilerin sisäfile sopii moneen buffetpöytään.

Naudanlihalastu

Syksyä kohti mentäessä ja ilmojen viilentyessä keitot ja pataruoat maistuvat lounaaksi. Kypsä riistakäristys sopii rouheaan riistakeittoon tai lempeän kermaiseen riistaruukkuun.

Ruskistettu naudan jauheliha puolestaan nopeuttaa ruoanvalmistusta olemalla mitä mainioin tuote jauhelihakastikkeen ja chili con carnen ohella keitoissa ja lasagnessa sekä makaroni- ja kaalilaatikoissa.

Ruoanvalmistusta voi tehostaa myös esimerkiksi kypsällä Menu Naudanlastulla. Lisää kuumennettuihin naudanlastuihin vain kuumennettu Menu Pippurikastike, ja pippurihärkä on käden käänteessä valmista tarjottavaksi.

Yllätät helposti grillipöytäsi asiakkaan myös Menu Ylikypsällä savustetulla porsaan kaslerilla yhdessä broilerin siipien kanssa. Eri lisukkeilla ja mausteilla vaihtelet pöydän antimien makumaailmaa mielesi mukaan.

Tuotevinkit

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä