Kespron Survival Kit auttaa ravintoloita pandemia-ajassa – ratkaisukeskeiset ideat kasvihuoneista take awayhin

Kespron verkkosivuilla Survival Kit -kokonaisuus kokoaa pandemia-ajan ravintolatoiminnan järjestämiseksi vaadittavat tuotteet ja ratkaisut yhden lähteen alle. Survival Kit helpottaa tuotehankintojen tekemistä ja ideointia ravintolan korona-arjessa.

Julkaistu

Teksti

Otto Heinonen

”Hyvän ravintolakokemuksen järjestäminen asiakkaille pandemia-aikana saattaa olla haastavaa. Haluamme rakentaa konseptia, joilla ravintolat pystyvät mahdollistamaan asiakkailleen ravintolasulun jälkeen turvallisen asiakaskokemuksen, mutta toisaalta näin sulkuaikana haluamme antaa ideoita myös take away -ratkaisujen tekemiseen”, kertoo Kespron markkinointijohtaja Hannu Korhonen.

Survival Kit kokoaa yhteen mahdollisimman paljon tarpeellista tietoa ravintolan pandemia-arjesta selviytymiseen ja tulevaisuuden suunniteluun. Survival Kitiin on koottu Kespron ja K-Raudan valikoimista parhaat ratkaisut foodservice-alan ammattilaisille.

Kasvihuoneista ilmiö

Ensivaiheessa sivustolla esitellään Kespron take away -ratkaisuja erityisesti sulkutilannetta silmällä pitäen. Sulkutilan jälkeiseen aikaan Survival Kit tarjoaa ratkaisuja ja ideoita turvallisen asiointikokemuksen luomiseksi ravintolaan. Lisäksi Survival Kittiin kerätään ajankohtaisia uutisia ja trendikatsauksia kevään aikana.

”Avainasemassa ravintolasulun jälkeen on kuluttaja-asiakkaan kokemus siitä, että hän pystyy asioimaan ravintolassa turvallisesti. Turvallinen ravintolakokemus luodaan pitämällä huolta hygieniasta ja mahdollistamalla asiakkaille turvavälit toisiin ruokailuseurueisiin – esimerkiksi juuri ruokailuseurueet erottavilla kasvihuoneilla, joita on tilattavissa K-Raudan valikoimista”, kertoo Korhonen.

Kespron Survival Kit tarjoaa ratkaisuja näissä tuoteryhmissä

  • Ruokailuseurueiden käyttöön tarjottavat kasvihuoneet
  • Terassikalusteet
  • Terassilämmittimet
  • Käsidesit
  • Käsineet
  • Kertakäyttöastiat
  • Take away -kassit
  • Pizzalaatikot
  • Lautasliinat
  • Kelmut ja foliot

Kespron Survival Kit osoitteessa: https://www.kespro.com/ideat-ja-inspiraatiot/artikkelit/survival-kit

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä