SURVIVAL KIT

Kespron Survival Kit tarjoaa ravintolan pandemia-ajan ratkaisut yhdestä paikasta nopeasti ja helposti. Etsit ratkaisuja sitten ruokailuseurueiden kasvihuoneista, terassikalusteista tai take awaysta - löydät ne Survival Kitin kautta.

16.4.2021

Julkaistu

Kespron Survival Kit tarjoaa ravintolan pandemia-ajan ratkaisut yhdestä paikasta nopeasti ja helposti. Etsit ratkaisuja sitten ruokailuseurueiden kasvihuoneista, terassikalusteista tai take awaysta - löydät ne Survival Kitin kautta.

Haluamme Kesprossa rakentaa konseptia turvalliseen ravintola-asioimiseen ja helpottaa mahdollisuuksia take away -ruoan tarjoamiseen. Survival Kit -sivulta löydät K-ryhmän yhteisestä tarjonnasta ratkaisukeskeiset valikoimat kaikkeen pandemia-ajan ravintolatoimintaan.

Ravintola 2020 take away

Take away -ratkaisut

Helppous, nopeus ja raaka-aineiden hävikin hallinta nousevat keskiöön sulkutilan aikana ravintoloiden ja kahviloiden toiminnassa. Kesprosta löydät tarpeisiisi sopivat ratkaisut myös noutoruuan pakkaamiseen ja kuljetukseen.

Valikoimastamme löydät horeca-ammattilaisten tarpeisiin mm.

  • Kertakäyttöastiat
  • Take away -kassit
  • Pizzalaatikot
  • Lautasliinat
  • Kelmut ja foliot

Kiinnostuitko take awaysta?

Tutustu Kespron Take away -ratkaisuihin verkkojulkaisustamme.

Take away -ratkaisut päivitetty helmikuussa 2021.

Ravintola 2020 turvavälit

Turvallinen ravintolakokemus -ratkaisut

Sulkutilan päätyttyä hyvän ravintolakokemuksen järjestäminen asiakkaille pandemia-aikana saattaa olla haastavaa. Avainasemassa on kuitenkin asiakkaan kokemus siitä, että hän pystyy asioimaan ravintolassa turvallisesti. Turvallinen ravintolakokemus luodaan pitämällä huolta hygieniasta ja mahdollistamalla asiakkaille turvavälit toisiin ruokailuseurueisiin.

Olemme koonneet sekä Kespron että K-Raudan valikoimien parhaat ratkaisut turvallisen asiakaskokemuksen toteuttamisessa. Valikoimista löydät mm.

  • Ruokailuseurueiden käyttöön otettavat kasvihuoneet
  • Terassikalusteet
  • Terassilämmittimet
  • Käsidesit
  • Käsineet

Kiinnostuitko turvallisista pandemiaratkaisuista?

Tutustu Kespron Turvallisen ravintolakokemuksen luonnin -ratkaisuihin verkkojulkaisustamme.

Turvallinen asiakaskokemus -ratkaisut julkaistu maaliskuussa 2021.

Ravintola 2020 digitaalisuus

Trendit: Mitä ravintoloissa ja kuluttajien kysynnässä tapahtuu vuonna 2021?

Ravintolat ovat korona-aikana siirtyneet uudelle vuosikymmenelle ja muuttuvaan maailmaan. Tulevaisuuden ravintolan on sopeuduttava asiakkaan vaihteleviin tarpeisiin, vastuullisuutta unohtamatta. Koko simme yhteen merkittävimmät ravintolailmiöt ja -trendit Kespron ja K-ryhmän tutkimuksista.

Mitä ravintoloissa tapahtuu vuonna 2021?

Maailman ravintolatrendit -tutkimus

Miten ravintola-ala muokkautuu kuluttajien odotuksissa ja korona-arjen muutoksessa?

Juustoburgeri paperitaskussa

Pandemia-ajan asiakastutkimukset

Ravintolarajoitusten myötä take away -ruokailu on kasvanut Suomessa ja pikaruoan kysyntä on kasvanut. Perinteiset take away -ruoat pizza ja burger pitävät pintansa. Kespro selvitti minkälaisen pizzan ja burgerin suomalainen haluaisi, jos hän pääsisi vapaasti sen raaka-aineet valitsemaan.

Unelmien ravintola-annos

Tutustu tutkimukseen kattavan PDF-version kautta.

Unelmien ravintola-annos -tutkimus julkaistu toukokuussa 2020.

konkurssi laki kuva ravintola

Ideoita ravintoloiden liiketoimintaan post-korona arjessa - Talkoosprintti etsi innovaatioita ravintola-alalle

TalkooSprintti-työpaja keräsi yhteen uusia innovatiivisia palveluja ja toimintamalleja, joiden avulla ravintolat pystyvät jatkamaan toimintaansa koronarajoitusten alla.

Kespro osallistui hankkeeseen edustamalla foodservice-tukun näkökulmia ja tarjoamalla laajempaa perspektiiviä ravintola-ammattilaisten arkeen. TalkooSprintti-työpajan kokosi yhteen ja ohjasi konsulttitoimisto Gaia.

Työpajoihin osallistui yli 40 ravintola-alan asiantuntijaa: yrittäjiä, ruokahuoltopalveluiden tarjoajia, kaupunkien ja kauppakeskusten edustajia sekä kiinteistöjen omistajia. Tiivistetyssä raportissa esittelemme työpajoissa käsitellyt mielenkiintoisimmat ja innovatiivisimmat ratkaisut.

Innovaatioita ravintola alalle

Tutustu TalkooSprint-raporttiin PDF-version kautta.

TalkooSprint julkaistiin kesäkuussa 2020.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä