Kuukauden erikoisolut: Heineken 0,0%

Heineken 0,0% on ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä valmistettu tasapainoisen maltainen ja maistuva, täysin alkoholiton olut.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Hartwall/Heineken

Kuvat

Hartwall/Heineken

Vallitsevat trendit, kehittyneet maut ja valikoimien kasvu kasvattavat alkoholittomien oluiden suosiota

Alkoholittomat oluet ovat nousseet tasavertaisiksi vaihtoehdoiksi perinteisten oluiden rinnalle. Hartwallin tutkimuksen mukaan jopa 13 prosenttia suomalaisista juo alkoholitonta olutta vähintään kerran kuussa. Juomien suosiota ovat nostaneet terveys- ja hyvinvointitrendit sekä niin sanottu sober curious -ilmiö. Ilmiö kasvaa etenkin nuorten kuluttajien keskuudessa: taustalla on halu toteuttaa terveellistä elämäntapaa ja tehdä juomavalinnat omista lähtökohdista.

Toisaalta toinen syy alkoholittomien oluiden nousuun on niiden maun kehittyminen ja valikoiman merkittävä kasvu. Laatu on noussut uudelle tasolle suurin harppauksin viime vuosina. Vuosikymmen sitten alkoholitonta olutta saatettiin vielä luonnehtia laihaksi litkuksi, mutta ahkera kehitystyö on kuitenkin hionut alkoholittomista oluista raikkaita ja virkistäviä makuelämyksiä. Olutkategoriassa havaitaan vahvat näkymät alkoholittomuustrendin jatkumisesta, sillä datan perusteella 10 prosenttia olutmarkkinasta kääntyy alkoholittoman oluen markkinaksi 2024 mennessä.

Heineken 0 1100x1300

Ainutlaatuisella reseptillä hedelmäinen ja maltainen maku

Heineken 0,0% kehitettiin tavoitteena luoda maailman paras ja herkullisin alkoholiton olut. Syntyi raikas ja hedelmäisen ryhdikäs lager-olut, jonka maussa on vivahdus maltaisuutta. Alkoholittomassa Heineken-oluessa käytetään samoja laadukkaita raaka-aineita kuin perinteisessä oluessa. Valmistusprosessiin kuuluu kaksi keittoa, joiden jälkeen oluesta poistetaan alkoholi kokonaan. Lopuksi panimomestarit viimeistelevät maun luonnollisilla aromeilla. Ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä luodaan tasapainoisen maltainen ja maistuva, mutta täysin alkoholiton olut.

Kevyt olutnautinto

Alkoholittomalla oluella juomanautinto on myös kevyempi. Pullollisessa tai tölkillisessä Heinekenin nollaolutta on 69 kaloria ja desilitrassa 21 kaloria. Heineken 0% sopii loistavasti janojuomaksi sekä ruoka- tai seurustelujuomana missä tilanteessa tahansa.

HEINEKEN-0,0-1920x1080 of

150-vuotias Heineken

Heineken on moderni maailmankansalainen, kansainvälisen premium lager -segmentin vahva veturi. Brändi on toiminut pitkään makuelämysten tarjoajana, alkaneena vuonna Heineken viettää 150-vuotisjuhlavuottaan ja kasvattaa entisestään merkitystään oluiden premium-markkinassa.
Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä