Kuukauden erikoisolut: Olvi New Zealand Pale Ale 5,0%

Trooppisen hedelmäinen OLVI New Zealand Pale Ale on kesäterassien hittituote, joka tuo vaihtelua olutlistalle myös ympäri vuoden.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Olvi Oyj

Kuvat

Olvi

Yhä useampi suomalainen löytää tiensä oluiden pariin hedelmäisten makuvivahteiden kautta. Kasvaneeseen hedelmäisten oluiden suosioon vastaa myös uusi OLVI New Zealand Pale Ale 5,0 %. Se tuo raikkaan tuulahduksen maailman toiselta puolelta, ja esittelee yhden uusiseelantilaisen oluttyylin suomalaisille.

OLVI New Zealand Pale Ale on kesäterassien hedelmäinen hittituote, mutta se maistuu myös ympäri vuoden ja tuo olutlistalle monipuolisuutta. Tämä todellista uutuusarvoa omaava vaalea, maultaan trooppisen hedelmäinen ja helposti juotava olut on kuivahumaloitu uusiseelantilaisilla Kohatu-, Wai-iti- ja Motueka -aromihumalilla, ja on parhaimmillaan 7–9 ⁰C:een tarjoilulämpötilassa. OLVI New Zealand Pale Ale sopii hyvin ruokajuomaksi salaattien ja kasvisruokien kanssa.

Olvi New Zealand Pale Ale 1500x1000

Pullo-olut on helposti tarjoiltava ja tyylikäs valinta

Ravintolan kesäterassilla olut maistuu rennosti lasipullosta nautittuna. Pakkauksena kertalasipulloilla on paljon etuja. Pullojen tyylikkäät ja näyttävät etiketit ovat houkuttelevia ja lisäävät asiakkaan juomanautintoa visuaalisuuden kautta. Asiakas saa juomaa nauttiessaan lisätietoa oluesta, sillä nykyään etiketit kertovat oluen tyylistä, mausta, väristä ja katkeruudesta. Lasipullon ruskea väri suojaa olutta auringonvalon vaikutukselta ja pitää sen laadultaan erinomaisena aina viimeiseen pisaraan saakka.

Kertalasipulloon pakatut oluet ovat todella helppoja ja nopeita tarjoiltavia. Kokeile oluiden esillepanoa myyntitiskillä houkuttelevasti isossa, jäillä täytetyssä viinijäähdyttimessä. Huurteinen olutpullo kyllä löytää ostajansa! Yhdistä oluet myös rennon ruoan kera ja myy koko pöytäseurueelle jaettavat annokset kokonaisen olut-coolerin kanssa. Maukas katuruokatyyppinen menu eri puolilta maailmaa sopii oluen kanssa. Oluen voi nauttia suoraan pullosta ja raikkaan oluen maku tukee ruoan aromeja.

Tyylikäs lasipullojen parivaljakko

Tyylikäs valinta OLVI New Zealand Pale Alen rinnalle on OLVI NEIPA 5,0 % lasipullossa. NEIPA on yksi Suomen pidetyimmistä oluttyyleistä ja takuuvarmana valintana sillä on perustellusti paikka olutlistalla ympäri vuoden. Suosittu OLVI NEIPA 5,0 % on kauraa sisältävä, vaalea, maultaan sitruksinen täysmallasolut. Se sopii pariksi erinomaisesti street foodin kanssa.

Kuukauden erikoisolut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä