Kuukauden erikoisolut: OLVI Solero Pale Ale 5,0%

Laatua ja makunautintoja arvostetaan entistä enemmän ravintola-asiakkaiden keskuudessa. Erikoisoluet kasvattavat suosiotaan, koska ne vastaavat näihin kuluttajien mieltymyksiin. Olvin tämän vuoden uutuus tuo aidosti uutta väriä Suomen olutmarkkinaan.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Olvi, Adobe Stock

OLVI Solero Pale Ale 5,0% on vaalea suodattamaton, pastöroimaton, täysmaltainen International-style Pale Ale, joka oluttyylinä on perinteistä APA-olutta matalakatkeroisempi ja siten hieman helpommin juotava. Mallasrungoltaan tämä uutuus on runsas ja ohraan pohjautuva. Maultaan se on trooppisen hedelmäinen mangon ja passionhedelmän sävyillä. Nimensä mukaan uutuus on kuivahumaloitu supersuositulla Solero-aromihumalalla, joka on ainakin toistaiseksi Suomessa vielä aika vähän käytetty humala. Maailmalla Solero on niin pidetty, että sen sato on lähes aina loppuunmyyty ja sen saatavuus hyvin rajallinen. Uutuuslanseeraus mahdollistui hyvin ennakoimalla.

Olvi solero vaaka 2400x970

Olutasiantuntijan ruokavinkit Olvi Solerolle

Olvi Soleroon tutustui myös olutasiantuntija Aniko Lehtinen. ”Olvi Solerossa tuntuvat trooppisten hedelmien, persikan ja sitruksen aromit. Maku on hieman karamellimainen, jota tasapainottaa kevyt limemäisyys. Olut sopii erinomaisesti kermaisten sieniruokien sekä kasvispiiraiden kera nautittavaksi ja on erinomainen myös yrteillä maustettujen kana- ja possupatojen kanssa. Mukavan yhdistelmän saat uunibataateista tai -kurpitsasta dippeineen Soleron raikkaan maun seuraksi. Jälkiruuaksi maistuu pala goudaa oluen kaveriksi”, Aniko vinkkaa.

Olvi Solero juusto 1500x1000

Muista myös Olvi Neipa 5,0%

Suosittele asiakkaillesi myös hyviä olutarvioita saanutta Olvi Neipaa, jonka myynti kehittyy positiivisesti. Se on vaalea, pastöroimaton, suodattamaton täysmaltainen New England IPA, joka on kuivahumaloitu Citra-, Lemondrop-, El Dorado ja Ekuanot -aromihumalilla. Maultaan se on sitrusmainen trooppisilla sävyillä höystettynä. Parhaita makupareja Olvi Neipalle ovat kana- ja kalaruoat, chicken wingsit, fish and chips, intialainen ja thairuoka, ceviche, calzone, cheddar, vuohenjuustoruoat sekä kermaiset jälkiruoat.

Olvi Neipa 1500x600

Olvin pitkät perinteet

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo. Suomalainen Olvi luo positiivisia makunautintoja, yritys on valmistanut juomia jo yli 140 vuoden ajan Iisalmessa. Nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa ja useissa maissa Itämeren alueella. OLVI-oluiden raaka-aineet ovat tarkoin valikoituja ja pääosin kotimaisia. Ainoastaan humala tuodaan maailmalta, koska Suomessa humala ei sääolosuhteiden vuoksi kasva riittävän laadukkaaksi. OLVI-oluet eroavat toisistaan niin raaka-ainevalintojen kuin valmistustapojenkin osalta. Olvi kypsyttää oluensa hitaasti ja hiljakseen, sillä ainoalla oikealla tavalla. Onneen ei ole oikotietä.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä