Laadukkaita uutuuksia broilerivalikoimaan

Kesprosta saatava broilerivalikoima täydentyy Familia Pro -valikoimasta löytyvillä Seara-brändin kypsillä, grillatuilla ja paneroiduilla broilerituotteilla.

Julkaistu

Kuvat

PNM - Pan Nordic Meat Oy

Broilerituotteiden kulutus on kasvanut Suomessa edellisvuoteenverrattuna voimakkaasti. Broileri on vakiinnuttanut paikkansa niin lounas-, take away-kuin a ́la carte -ruokailussa ja kategoria jatkaa kasvuaan. Familia Pro vastaa kasvavaan kysyntään tuomalla markkinoille 12 uutta halal-sertifioitua tuotetta.

Kypsät uutuustuotteet tuottaa brasilialainen Seara. Raaka-aine tulee brasilialaisilta perhetiloilta, joilla on optimaaliset kasvatusolosuhteet. Tilat sijaitsevat lähellä tuotantoa, joka vähentää kuljetuksesta aiheutunutta stressiä eläimille ja vaikuttaa näin positiivisesti lihan laatuun. Lisäksi hyvät tuotanto-olosuhteet, eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan toimiminen takaavat laadukkaan lopputuotteen.

Seara valmistaa yli 65 vuoden kokemuksella tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja innovatiivisia. Toimittaja takaa koko tuotantoketjun jäljitettävyyden.

Seara broileri-tuotteet

Kypsät uutuusbroilerit on pakattu 1-2,5 kg pakkauksiin. Pakastesäilyvyys on 18 kk tuotannosta.

Ennen loppukäyttäjälle päätymistä kaikki tuotteet käyvät läpi tarkan laatuprosessin. Yritys on yksi maailman suurimpia tuottajia, joten prosessit ja eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen ovat huippuluokkaa. Laadun takeena yritys kantaa mm. seuraavia sertifikaatteja: ISO 14001, ISO 17025, SWA, Global GAP, Swiss Law, BRC,ALO SR 916.51, CFM, BSCI ja Halal. Seara käsittelee siipikarjaa n. 1,3 mrd. lintua vuodessa ja vie tuotteita yli 27 maahan.

Familia Pro -valikoimasta löydät kypsien uutuuksien lisäksi myös raa’at broilerituotteet niin tuoreena kuin pakasteena. Tutustu kasvavaan Familia Pro -tuotevalikoimaan osoitteessa: www.familiapro.fi.

Familia Pro Broilerikuutio

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä