Macka on vitriinin trendileipä

Onko Tukholmassa suosittu rustiikki lounasleipä, macka, seuraava hittituote suomalaisenkin kahvilan vitriinissä?

Julkaistu

Mackan salaisuus on laadukas, tuore artesaanileipä. Tanskalaisista voileivistä poiketen mackassa itse leipä näyttelee aina pääosaa. Macka voi olla kylmänä tai lämpimänä tarjottava leipä. Vinkki! Menu Levainleivät sopivat erinomaisesti mackoihin.

Macka on kokonainen lounas tai tuhdimpi välipala. Vitriini houkuttelee visuaalisesti, kun se on täynnä erilaisilla täytteillä valmistettuja leipiä.

Ruotsalaiset rakastavat klassikkoja, joten he nauttivat mackan välissä muun muassa lihapullia tai lindströminpihvejä, sinappia, paistettua kananmunaa ja marinoitua punasipulia.

Macka kiertää maailmaa. Välimerellisen mackan välissä on sisilialaista caponataa, parmesaanileivitettyä broilerin leikettä sekä rucolaa.

Insta-mackaksi kutsutaan trendikästä avokadokerrosleipää #vegemacka.

menu-lehti 1-2022 cafe&vitriini macka 0012 Mackassa on kahden laadukkaan ja rustiikkisen leipäviipaleen välissä täytteitä. Leikkaa leivästä paksuja viipaleita ja paahda ne. Voitele punajuurihummuksella ja täytä kalkkunaleikkeleellä, salaatilla ja marinoidulla punasipulilla.

Juomasuositus

CUVÉE JEAN-PAUL BdB, VIN DE PAYS, RANSKA, 21722631, 25 cl 3,74 plo

Raikas ja hedelmäinen valkoviini on oiva valinta kevyille lounaille. Cuvée Jean-Paul BdB on kevyt, pehmeä ja helposti nautittava viini noutopöytiin sekä salaattien ja leipien kanssa.

Muista lisätä nämä tuotteet ostoslistalle:

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä