Kevyt, kevyempi, kalkkuna

Menu-sarjan komeat kypsät kalkkunankoivet, valmis nyhtökalkkuna eli pulled turkey, maustamaton tuore fileepihvi ja palvikalkkunaleikkele ovat erinomaisia raaka-aineita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Kun leivät, rieskarullat tai wrapit kaipaavat uutta liharaaka-ainetta, nopea vastaus on kypsä Menu Pulled turkey. Kalkkunan mieto maku ja vähärasvaisuus jättävät hyvin tilaa myös täytteiden muille mauille ja raaka-aineille. Menu Savukalkkunan koipinuija on niin ikään kypsä tuote, joka sopii esimerkiksi jaettaviin grillicomboihin. Juhlavampiin annoksiin valitaan kalkkunan fileepihvit. Paista niistä pihvit sekä lämpimiin annoksiin että terveellisiin, ruokaisiin salaatteihin. Fileepihveistä saat kevyesti nuijimalla myös täytettyjen kalkkunarullien lihaisat kääreet.

Kalkkuna club sandwich ja  pinwheelit

Club Sandwich

Pikaruoan tarpeeseen vastaa kypsä Menu Pulled turkey -nyhtökalkkuna, joka sekoitetaan Menu Makeantulisen paprikakastikkeen ja chilimajoneesin kanssa tahnaksi ja levitetään leipäviipaleiden väliin. Tulinen Menu Pepperjack-sulatejuustoviipale, tomaatti ja salaatti viimeistelevät täytteen ennen leipien paahtamista. Ateriakokonaisuuden täydennät Menu-sarjan bataatti-ranskalaisilla ja broilerirenkailla.

Mantelikalkkuna

À la carte -listan kevyt kalkkuna-annos syntyy tuoreena myytävästä, miedosti suolatusta kotimaisesta kalkkunanfileepihvistä. Kuorruta pihvit raakoina täyteläisen pähkinäisiksi pyörittelemällä ne paahdetussa Menu Mantelirouheessa. Paista pannulla tai 180-asteisessa uunissa ja tarjoa esimerkiksi kantarellirisoton ja limevoin kanssa. Mantelikalkkuna on hyvä vaihtoehto joululounaallekin.

Pinwheel

Vitriiniin suosikiksi sopii ohuesta Menu Perunarieskasta rullattu ruokaisa pinwheel, jonka täytteessä maistuu kevyesti savuinen palvikalkkuna. Rullaa sen seuraksi Menu-sarjan aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua tuorejuustoa, marinoituja puolikuivattuja kirsikka-tomaatteja ja avokadokuutioita. Mausta basilikalla.

+ Vinkki!

Kypsä savukalkkunan koipi haudutetaan voin kanssa mureaksi confit’ksi. Sovita herkku joulupöytään omenakanelikastikkeella ja tee lisuke lehtikaalista ja pähkinöistä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä