Menu-kakkupohja helpottamaan kahvilan arkea

Toukokuussa ja kesäkaudella on paljon juhlia ja tilaisuuksia, joissa tarjoillaan perinteisesti täytekakkuja. Kakkuja nautitaan paikan päällä tai noudetaan mukaan. Kakkujen valmistaminen on helppoa, kun hyödyntää Menu Pyöreää kakkupohjaa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Kevät on oivallinen ajankohta virittää kahvilan kakkukonsepti uuteen kukoistukseen ja suunnitella täytevaihtoehtoihin sekä perinteisempiä että modernimpia makuja.

6410405189127 Menu Pyöreä kakkupohja

Miten valmistaa kakku helposti mausta tinkimättä?

Menu Pyöreä kakkupohja mahdollistaa kakun valmistamisen helposti ja nopeasti. Omaa kädenjälkeä saa näkymään täytteiden ja koristelun avulla. Mikäli haluaa modernimman täytteen, voi sokerikakkulevyjen väliin valmistaa marja- tai suklaamoussen. Mousseja on helppo personoida eri makuisiksi ja näin saada vaihtelua kakkutarjontaan.

Menu Pyöreä kakkupohja soveltuu myös perinteisen hillolla ja kermavaahdolla täytetyn kakun valmistukseen. Tällä tavalla valmistettuna voi tehdä useita kakkuja lyhyessä ajassa.

Astiatukku terassikausi ja kahvila 1500x1000 Sopivat astiat juhlakauteen voit tilata Astiatukku Kesprosta.

Panosta koristeluun

Kakun koristelu viimeistelee makunautinnon ja siksi siihen kannattaa panostaa. Kakkuun saa näyttävyyttä kuorruttamalla kermalla, valmistamalla suklaavaluman, päällystämällä marsipaanilla tai peilikuorrutteella, eli mirror glazella. Vaihtelevaa ilmettä kakkuun saa esimerkiksi syötävillä kukilla tai marjoilla.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä