Perrier-Jouët Grand Brut samppanja huokuu keväistä raikkautta

Elegantti, sitruksisen raikas ja hienostuneen paahteinen Perrier-Jouët Grand Brut on kuin luotu kesäkauteen. Tyylikäs samppanja on ruokahalua herättelevä aperitiivi, mutta myös juhlava ruokajuoma vaikka läpi aterian.

Julkaistu

Teksti

Pernod Ricard Finland

Kuvat

Pernod Ricard Finland

Perrier-Jouët samppanjatalo syntyi vuonna 1811 Champagnen maakunnan sydämessä, Épernayssa. Tilan Pierre-Nicolas Perrier ja hänen vaimonsa Adèle Jouëtin loivat uuden samppanjan, jonka keveys ja raikkaus hurmasivat nopeasti lukuisat samppanjan ystävät. Legenda jopa kertoo, että ranskalainen näyttelijätär Sarah Bernhard kylpi Perrier-Jouëtin kellareissa syntyneessä samppanjassa.

Tänä päivänä Perrier-Jouët samppanjoiden valmistuksesta vastaa talon kahdeksas kellarimestari Séverine Frerson. Hänen vastuullaan on vuosittain sekoittaa harmoninen Perrier-Jouët Grand Brut yli 300 viinistä, jotka ovat syntyneet Champagnen maakunnan parhailla viinitarhoilla. Madame Frersonin käsissä syntyy samppanja, joka on valmistettu perinteitä noudattaen Pinot Noir, Pinot Meunier ja Chardonnay -lajikkeista.

Perrier-Jouët Grand Brut on ihanteellisen kevyt ja elegantti alkumalja kevään ja kesän juhliin, kuten äitienpäivään, valmistujaisiin tai häihin. Kevyen paahteisuuden vuoksi samppanja sopii maisteltavaksi myös alkupalojen, esimerkiksi savukalan tai raikkaiden äyriäisruokien seurassa. Kansainvälisesti arvostettu ja tunnettu Perrier-Jouët Grand Brut on onnistunut hurmaamaan vaativimmatkin samppanjan ystävät, sen kevyeen eleganssiin on vaikea olla ihastumatta.

Perrier Jouet Grand Brut -samppanjapullo

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä