Eksoottinen khobez

Perinteinen pohjoisafrikkalainen leipätasku tuo uutta nostetta deli- ja pikaruokabisnekseen.

Julkaistu

Pohjoisafrikkalaisen ja Lähi-Idän ruokakulttuurien välille on vaikea vetää rajoja. Niin tehokkaasti ovat reseptit, raaka-aineet ja valmistustavat kulkeneet kulttuurista toiseen. Hyviä esimerkkejä ovat itämaiset mausteet, mutta myös yksinkertaisen herkullinen khobez-leipä. Pyöreää, litteää, puu-uunissa paistettua vehnäleipää syödään lähes kaikissa Välimeren rannikon eteläpuolisissa maissa, joissa leipä on olennainen osa jokaista ateriaa.

Khobez-leipä sopii vitriiniin, street food -annoksiin ja meze-aterialle!

Kevyesti kohotettu khobez on löytänyt tiensä myös länsimaisiin kulttuureihin, joissa sitä arvostetaan erityisesti pitaleivän tapaan täytettävänä leipätaskuna. Street food -keittiöiden trendikäs suosikki on kaikkiruokainen: khobezin voi täyttää grillatulla lampaalla, naudalla, possulla tai broilerilla. Se sopii myös kalalla ja katkaravuilla täytettäväksi. Kasvisten kanssa khobez taipuu myös vegaaniseksi, sillä leivän valmistuksessa ei käytetä maitotuotteita eikä munia.

Kespron kevään uutuus, Brakesin khobez-leipä on aidolla pohjoisafrikkalaisella reseptillä valmistettu pehmeä ja notkea, halkaisijaltaan parikymmensenttinen leipäkiekko. Valmiiksi halkaistuna se on helppo lämmittää uunissa tai grillissä ja täyttää vaikka tulisen tuhdilla lihatäytteellä tai sitruunaisen raikkaalla broilerisalaatilla.

Täytetty khobez tuo uutta ideaa myös vitriinitarjontaan. Khobez on toimiva vaihtoehto esimerkiksi vitriinistä myytävälle lounassalaatille. Kookas, valmiiksi täytetty leipätasku tarjoaa asiakkaille uuden houkutuksen ja helpottaa asiakaspalvelijan työtä kiireisimpänä lounasaikana.

OSTA JA KOKEILE!

21423776 Brakes Khobez-leipä kypsä, 100 x 60 g, pakaste

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä