Ravintola Johannes mukana Lux Helsinki Eatissa

Luonnonkauniin Hanasaaren houkuttelevuutta lisää ravintola Johanneksen hyvän ruoan lisäksi Lux Hanaholmen.

Julkaistu

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Yksi tärkeä alue on skandinaavinen ruokakulttuuri, johon panostetaan Hanaholmenin Ravintola Johanneksen keittiössä.

Hanasaaren ravintola Johannes mukana Lux Helsinki Eatissa

Hanasaaressa vietetään jälleen valon juhlaa tammi-helmikuussa Lux Hanaholmen -valotaidekokonaisuuden ja Hanasaaren ravintola Johanneksen maistelumenun merkeissä 4.1.-29.2!

Hanasaaren keittiömestari Lukas Hemnell on loihtinut Pohjoismaisia raaka-aineita käyttäen upean 5-annoksen kokonaisuuden. Menu saatavilla vain pöytävarauksen tehneille asiakkaille.

Tässä esimerkkejä annoksista:

Hanaholmen kasvisannos

Hanaholmen annos 1

Hanaholmen kala-annos

Hanaholmen annos 2

Lux Hanaholmenin valotaidetta 4.1.-29.2.2020

Yhteistyössä Lux Helsingin kanssa toteutettava Lux Hanaholmen tarjoaa piristystä pimeään aina loppiaisviikonlopusta helmikuun loppuun saakka.

Lux Hanaholmen -valotaiteeseen voi tutustua veloituksetta koko valotaidetapahtuman ajan sekä sisällä Hanasaaressa että ulkona Kuvapuistossa, päivittäin klo 7-22. Teokset tuovat nähtäville kunnianosoituksen majakanvalolle, muovipusseista tehdyn kollaasin sekä ripauksen itämaista magiikkaa.

2020 Lux Hanaholmen -valotaidekokonaisuuden taiteiljat ja teokset ovat:

  • Åsa Maria Bengtsson (SE) – Magic Carpets
  • Emma Rönnholm (FI) – Serve Somebody
  • Jari Haanperä (FI) – FYR

www.hanaholmen.fi

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä