Saarioisten Food Service -Delivalikoiman tuotteilla onnistut varmasti ja herkullisesti!

Saarioisten Food Service Delivalikoiman tuotteilla onnistut ilahduttamaan asiakkaitasi kuin itse tehdyllä ruoalla. Valikoimasta löytyy uuden tyyppisiä tuotteita ja ratkaisuja eri asiakastarpeisiin. Lisäksi tarjoamme käyttövinkkejä ja reseptejä.

Julkaistu

Teksti

Saarioinen

Kuvat

Saarioinen

Delivalikoiman tuotteet ovat tinkimättömästi herkullisia, hinta-laatu -suhteessa arvokkaampia ja vaativampaankin makuun sopivia tuotteita. Ne on valmistettu perinteisillä valmistusmenetelmillä, tuotteissa on paljon käsityötä ja ne valmistetaan pienemmissä erissä tilausten mukaan.

Uusi Delikeittiömme sijaitsee Valkeakoskella ja sitä tukee myös muiden paikkakuntiemme vahva ja laaja osaaminen.

Deli-perunamuusilla ja käsintehdyillä pannupihveillä kokkaat todella herkullisen lounaan lautasannokseen, joka varmasti erottuu edukseen.

Saarioinen Delivalikoima muusi ja nuudeli

Vaihtelua ruokalistalle luot näppärästi esimerkiksi wokkiaterialla käyttäen Deli -Teriyaki-kanawokkia ja lisäät vain haluamasi lisukkeen tai ekstrakastikkeen täydentämään annosta. Tuote sopii mainiosti myös buffapöytään.

Saarioinen Deli Teriyaki kana wok

Mukaan otettavat annokset ovat kasvattaneet suosiotaan korona-aikana ja ovat tulleet jäädäkseen myös ravintolamaailmaan. Delivalikoiman tuotteista kokoat helposti herkullisen ja näyttävän valikoiman mukaan otettavia annoksia vaikka herkullisista Deli-piirakoistamme, joita suolaiseen annokseen löytyy kolme erilaista: Pinaatti-fetapiirakka (kuvassa alla), Lämminsavukirjolohipiirakka ja Kinkku-paprikapiirakka.

Saarioinen Deli Pinaatti feta piirakka

Nämä helposti annoskokoon leikattavat piirakat yhdistyvät todella hienosti mukaan otettaviin annoksiin ja vaikka kokoustarjoiluihin.

Saarioinen Delivalikoima juustopiirakka Kinkku-paprikapiirakka valmiiksi mukaan otettavaksi.

Deli-jälkiruokarahkat ja upea paistettu Juustokakku täydentävät aterian lautasella tai helposti mukaan otettuina annoksina. Rahkajälkiruoat on aateloitu puolukalla ja valkosuklaarouheella tai mangolla ja persikalla - raikkaita ja sopivan erilaisia.

Saarioinen Delivalikoima kakut rahka

Food Service Delivalikoiman tuotteet ovat tilaustuotteita delikeittiöstä

Food Service Delivalikoiman tilausohjeet:

Food Service Delivalikoima on valmistettu perinteisillä valmistusmenetelmillä, tuotteissa on paljon käsityötä ja ne valmistetaan pienemmissä erissä tilausten mukaan. Emme valmista tuotteita varastoon. Tästä johtuen pyydämme hyvissä ajoin lähestymään asiakaspalvelua tai asioitanne hoitavaa asiakasvastuullista ja varmistamaan tilaustuotteiden saatavuus. Yhdessä ennakoimalla ajoissa, varmistamme, että tuotteet ovat saatavilla oikea-aikaisesti.

  • Varmista, että tuotteet ovat tilattavissa omassa tilausjärjestelmässä.
  • Suunnittele ja tee tilaus mahdollisimman ajoissa, mielellään toimituspäivässä huomioit vähintään viikon.
  • Tilaus- ja toimitusrytmi tuotteilla on minimissään 48 tuntia. Tässä onnistuminen vaatii ennakoivaa toimintamallia.

Parhaan toimitusvarmuuden saavutamme säännöllisissä tilauksissa, joissa on huomioitu myös tilauksen volyymi. Suurimmissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa kannattaa tehdä ennakkotilaus vähintään kuukautta ennen. Näin voimme varmistaa raaka-aineiden ja keittiön resurssien riittävyyden. Autamme mielellämme ruokaratkaisujen suunnittelussa – Delisti tinkimättömästi herkullista!

Katso lisää Delivalikoimastamme täältä!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä