Salaattiaseman väki ideoi ruokalistaansa Foodsterissa

Maaliskuussa Salaattiaseman Riikka Wirta ja Pia Laakio pistäytyivät Kespron tuotekehityskeittiö Foodsterissa.

Julkaistu

Salaattiasemalla oli ajankohtaista suunnitella uuden lounasravintola Grassin tuotteistusta ja kehitellä ratkaisuja, jotka sopivat niin kasvissyöjille, vegaaneille kuin sekaaneillekin.

– Foodsterissa mietitään, mitä tarpeita asiakkaalla on, esimerkiksi maustamisen suhteen, käydään läpi valikoimamme tuotteita, keskustellaan, ideoidaan yhdessä ja viritellään inspiraatioita, kertoo Kespron Food Inspirations Manager Pekka Kettunen.

Uusia vegaanituotteita

Päivän agendalle Kettunen oli ottanut erityisesti uusien vegaanituotteiden esittelyä. Menu Vehnä-hernemurusta hän valmisti chili sin carnen, nopean, maukkaan, vegaanisen vaihtoehdon chili con carnelle. Kokeiltavina olivat myös Menu-sarjan Hernepihvi ja Kikherne-kvinoapuikkari sekä uudet vegaaniset jäätelöt. Aiemmin lanseeratuista tuotteista maisteltiin lounaspöytään sopivia Menu Lammaspyöryköitä ja Menu Limebroilerpyöryköitä.

– Foodsterin anti oli kaikin puolin hyvä. Erityisen mielenkiintoisena esiin nousi kikherne-kvinoapuikkari, ja vegaani-jäätelöt olivat todella hyvänmakuisia, Riikka Wirta toteaa.

Ideoista resepteiksi

– Katsomme mahdollisimman paljon vaihtoehtoja, joita muokkaamme omaan reseptikirjaamme ja testaamme sitten, mitä asiakkaat ovat mieltä.

Salaattiaseman konseptin mukaisesti tarjolla on aina sesongin mukaisia tuotteita ja aitoja makuja. Niitä mietitään säännöllisesti Kespron avainasiakaspäällikkö Patrick Wardin kanssa.

– Kun juuri Salaattiasemalle sopivia tuotteita, esimerkiksi jokin tietty mauste, on löytynyt, olemme ottaneet niitä Kespron valikoimiin, samoin kuin kustannustehokkaampia myyntieräkokoja, Wardi kertoo.

Lue lisää Salaattiaseman tarinasta ja kehityksestä >>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä