Uudista pihvi lisäkkeillä

Sesongin mukaan vaihtuvat ja varioidut lisäkkeet varmistavat, että pihvi myy aina uudestaan.

Julkaistu

Vaikka kasvisten syönti lisääntyy, laadukas liha ja etenkin pihvi pitävät yhä edelleen pintansa. Liha-annosten menekki korostuu etenkin iltaruokailussa. Ravintola-asiakkaat haluavat Kespron teettämän kyselyn mukaan nauttia laadukkaan liha-annoksen tai pihvin nimenomaan ravintolassa.

Viimeistele annos sekä juhlakaudella että alkuvuodesta loistavilla lisäkkeillä. Annoksiin saa vaihtelua, kun suunnittelet lisäkkeet sesongin mukaan. Tuo pyreisiin maailman makua ja varioi raviolien täytteitä kauden kasviksilla.

Kasvikset soveltuvat erinomaisesti pihvien päälisäkkeeksi. Voit aina vaihtaa kasvikset sesongin mukaan. Lisäämällä perunaa ja juureksia saat annokseen lisää ruokaisuutta.

Paistettua ulkofileetä, kyssäkaalia, kuningasosterivinokasta ja sieniravioleja

Leikkaa kyssäkaali spagettimaisiksi soiroiksi. Ryöppää nopeasti suolavedessä ja jäähdytä. Kuningasosterivinokaspyreen valmistat soseuttamalla maito-kermaseoksessa kypsennetyt sienet ja perunat. Kaada joukkoon kanalientä ja kermaa ja aja voin kanssa pyreeksi. Paista rinnalle esimerkiksi siitakesieniä. Paahda katajanmarjoja ja fenkolinsiemeniä ja aja pölyksi. Lisää pöly blenderiin tuoreen rakuunan, sitruunankuoren, riisiviinietikan ja oliiviöljyn kanssa ja aja vinegretiksi. Lopuksi pyöräytä vinegretti kyssäkaalin kanssa. Valmista raviolit haluamallasi täytteellä. Katso koko resepti tästä

Varioi makua

Pyöräytä kyssäkaali vinegretissä. Vinegrettiä vaihtelemalla saat lisäkkeisiin uutta makua.

Minttusalsa verde

Hienonna 2 osaa tuoretta minttua, 1 osa ruohosipulia ja 1 osa erilaisia tuoreita yrttejä – rakuunaa, lehtipersiljaa, tilliä ja kirveliä. Sekoita mukaan hienonnettua chiliä, valkosipulia, sitruunankuorta ja mehua sekä kapriksia.

Lime-kalakastike

Sekoita tuorepuristettu limemehu ja kalakastike. Raasta mukaan inkivääriä ja valkosipulia. Mausta kuivatuilla chilihiutaleilla, mustapippurilla, paahdetuilla korianterinsiemenillä ja kevätsipulilla.

Juomasuositus

Lornano Chianti Classico, Italia

21061937
13,49 plo

Klassinen Chianti Classico, jossa on maanläheistä yrttisyyttä, ryhdikkäät tanniinit ja paljon kypsää punaista marjaisuutta. Erinomainen valinta pihvien ja riistan seuraksi.

Tuotteet

21706749 Menu Naudan ulkofileepihvi 10 x n. 150 g
21706750 Menu Naudan ulkofileepihvi 10 x n. 180 g
21706751 Menu Naudan ulkofileepihvi 10 x n. 200 g
21477850 Katajanmarja 290 g
21695983 Menu Inkivääri jauhettu 350 g
21531644 Fenkolinsiemen 300 g kokonainen
21654769 Kuningasosterivinokas 150 g luomu FI
21468921 Siitakesieni 1 lk irto 1 kg luomu FI
21146863 Kyssäkaali 2 kg tai noin 10 kpl

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä