Uudistunut Kotkan tukku pääsee nyt näyttämään kyntensä

Kespron blogissa Sami Salovaara: ”Uudistunut tukku pääsee vasta nyt näyttämään kyntensä. Rankkojen aikojen keskellä on ollut hyvä, että pääsee puhumaan kokemuksistaan samassa veneessä olevan kanssa.”

Julkaistu

Teksti

Sami Salovaara

Vuosi takana uudistuneessa Kotkan noutotukussa. Samalla vuosi takana aikakautta, joka koetteli erityisesti meitä foodservice-alan väkeä. Vasta nyt tukku pääsee näyttämään todelliset teroitetut kyntensä, kun markkinat kesän tullen avautuvat ja ravintolapalvelujen kysyntä vähintään palautuu Kotkassakin pandemiaa edeltävään tilaan.

Korona-ajasta opimme sen, että paikkakunnan ja lähialueen oma noutotukku on ollut paikallisille yrittäjille ja ravintolaketjuille erittäin tärkeä ostopaikka, kun ravintoloiden menekkiä on vaihtuvan tartuntatilanteen takia ollut vaikea ennustaa. Noutotukusta saa helposti ja nopeasti haettua todellista kysyntää vastaavan määrän, jolloin tulevaisuutta ei tarvitse yrittää ennustaa päivää pidemmälle.

Tämän lisäksi käytäviltä löytää aina juttuseuraa, joko tukun henkilökunnasta tai kollega-asiakkaasta. Tässä mielessä voidaan ajatella noutotukkumme palvelleen myös asiakkaidemme henkistä puolta – rankkojen aikojen keskellä on ollut hyvä, että pääsee puhumaan kokemuksistaan samassa veneessä olevan kanssa.

Asiakaspalaute uudesta tukusta on ollut positiivista. Tukun suunnitteluvaiheessa mietittiin erityisesti erilaisia kylmäsäilytys- ja pakastinratkaisuja ja niistä onkin tullut paljon kehuja. Pakastetuotteet tulevat uusissa kalusteissa hienosti esille ja asiakkaat pääsevät nykyään helposti käsiksi pakkashuoneen sisällä olevaan tarjontaan. Kylmäsäilytysratkaisuilla parannettiin myös tukun energiatehokkuutta.

Kespron noutotukkujen uudet hyllynpäädyt ovat olleet nyt myös Kotkassa vuoden ajan. Niissä olemme esitelleet Kespron ja teollisuuden uutuuksia sekä muistutelleet sesongeista ja niihin liittyvistä tuotteista.

Uutta maistatuspistettä emme ole koronan vuoksi ikävä kyllä vieläkään päässeet testaamaan. Kotkassa odotammekin jo kovasti, että pääsemme tekemään jälleen aikaisemmin niin suosittuja perjantaimaistatuksia tukussa kävijöille. Uskoisin maistatuspisteen olevan jatkossa taas kovalla käytöllä, kun viimeisetkin rajoitteet poistuvat.

Kaiken kaikkiaan Kotkan tukun moderneissa ja valoisissa tiloissa on jokaista asiakasta ollut ilo palvella. Toivotan koko Kotkan noutotukun henkilökunnan puolesta kaikille asiakkaillemme ja Kymenlaakson ravintola-ammattilaisille lämmintä ja kaupallista kesää.

Nähdään tukussa!

sami salovaara 150x150

Sami Salovaara
Kymeenlaakson myyntipäällikkö
Kespro

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä