Kespron Kotkan noutotukun muutto ja uudistusremontti valmis

Kespron Kotkan noutotukku muutti osoitteeseen Jumalniementie 2, jonne sille on paikallisin voimin viimeisten kuukausien aikana remontoitu uusia tiloja. Avajaisjuhlallisuuksia vietetään koronatilanteesta johtuen myöhemmin tilanteen salliessa.

Julkaistu

Teksti

Otto Heinonen

"Uusi tukku valmistuu käyttöön poikkeustilanteessa, mutta korona ei viivästyttänyt muuttoa tai remonttia. Uusi tukku saatiin remontoitua turvallisesti valmiiksi", kertoo Kespron aluejohtaja Tommi Nuutinen.

"Avaamme työn merkeissä, eli avajaisjuhlallisuuksia ei vallitsevan tilanteen vuoksi pidetä. Tarkkailemme tehostetusti, ettei tukun käytäville muodostu ruuhkaa. Muistutamme asiakkaita riittävien turvavälien pitämisestä", jatkaa Nuutinen.

Uusi Kotkan tukku remontoitiin muuttuneita asiakastarpeita vastaavaksi. Asiakkaiden saataville lisätään usean tuhannen tuotteen tilausvalikoima, jolloin tukusta haettavissa olevien tuotteiden lukumäärä kasvaa oleellisesti.

Uudet tilat mahdollistavat tuotteiden järkevämmän sijoittelun myymälään, jolloin sekä asiakkaiden että tukun henkilökunnan on helpompaa toimia tukussa. Hevi-tuotteille valmistui suurempi kylmäsäilytyshuone, jolloin valikoimien määrää voitiin kasvattaa. Tukun tuoretuotteille tarkoitetut kylmäsäilytystilat kokonaisuudessaan kasvoivat entiseen tukkuun verrattuna ja uudet laitteet toivat energiatehokkuutta.

"Ravintoloiden ja kahviloiden jälleen avautuessa olemme täydessä valmiudessa palvelemaan asiakkaitamme Kymenlaaksossa mahdollisimman tehokkaasti", summaa Nuutinen.

Paikallisten rakentama

Uuden tukun rakentamisessa Kespro halusi hyödyntää mahdollisimman paljon paikallista kotkalaista rakennusosaamista. Pääurakoitsijana toimi kotkalainen rakennuttajapalvelu Pikkarainen Oy ja rakentamisen alihankkijoina käytettiin Suomeen rekisteröityjä yrityksiä.

Kespron uuden noutotukun sijainnissa kiinnitettiin huomiota asioinnin helppouteen. Tukun välittömässä läheisyydessä toimii myös muita yritystoimintaa palvelevia liikkeitä mm. Onninen, K-Rauta ja K-Citymarket. Lisäksi alueelle on helppo tulla valtatietä E18 pitkin sekä Loviisan että Haminan suunnasta.

Vanha noutotukku sijaitsi osoitteessa Jylpyntie 14 ja uuden tukun koko osoite on Jumalniementie 2, 48600 Kotka.

Kespron Kotkan tukussa työskentelee sesongista riippuen noin 10 henkilöä. Uuden tukun aukioloajat tulevat olemaan ma-pe 7:00-17:00 ja la 7:00-12:00. Sunnuntaisin tukku on kiinni.

Turvallisuuteen kiinnitetään erityishuomiota

Uudessa tukussa on laadittu ohjeet turvalliseen asiointiin. Sekä asiakkaiden että henkilökunnan ei pidä tulla sairaana tukkuun. Henkilökunta noudattaa tehostettua käsihygieniaa ja myös asiakkaita pyydetään huolehtimaan käsihygieniasta, tarjolla on käsidesiä ja käsineitä tukussa asiointiin. Lisäksi tukussa muistutetaan turvavälistä ja oikeista yskimistavoista sekä suositellaan kortti- ja lähimaksamista. Tukussa ylläpidetään tehostettua ylläpitosiivousta, joka kohdennetaan erityisesti kosketuspintoihin.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä