Valkoinen Puu tarjoaa kansainvälistä kahvilakulttuuria

Valkoinen Puu Café & Shop on tuonut Kauhajoelle ja Seinäjoelle kansainvälistä kahvilakulttuuria. Yrityksen kakut ja muut tuotteet kertovat luovuudesta ja tinkimättömästä laadusta.

Julkaistu

Teksti

Tuija Heikkilä

Kuvat

Valkoinen Puu

Miljöö

Ensimmäisen Valkoinen Puu -kahvilansa Heidtit perustivat 2011 Kauhajoelle. Paikaksi löytyi vuonna 1882 rakennettu kotiseututalo, Ollonqvistin kauppakartano. Pari vuotta sitten yritys saattoi laajentaa toimintaa. Se mahdollisti lounaat ja toisen kahvilan avaamisen. Vuosien etsinnän jälkeen Seinäjoen ydinkeskustasta paikkansa löytänyt Valkoinen puu on moderni, lasinen ja urbaani, mutta silti lämmin ja houkutteleva olohuone.

Yrittäjät

Kun kauhajokelainen Kirsi ja amerikkalainen Mark kohtasivat netissä, he tiesivät heti löytäneensä sielunkumppanin. Kolmannella tapaamisella, kesällä 2003 tanssittiin parin häitä. Lavastuksen, somistuksen ja keramiikan parissa työskennellyt Mark sekä sisustaja ja verhoilija Kirsi alkoivat luoda yhteisellä keramiikkasarjallaan lapsille kaunista ja kestävää. Aluksi he asuivat ja työskentelivät Markin kotimaassa, New Yorkin osavaltiossa. Runsas kymmenen vuotta sitten Heidtit muuttivat Kauhajoen rauhaan. Siellä nelilapsisen perheen on onnellista asua.

Valkoinen Puu Café & Shop, tuotteita vitriinissä

Konsepti

Valkoisen Puun konseptin ydin on tarjota kokonaiselämys kaikille viidelle aistille. Se alkaa asiakkaan astuessa kahvilaan. Se on sijainnissa, tunnelmassa, musiikissa, tuotteissa, yksityiskohdissa, palvelussa ja oikeanlaisessa henkilökunnassa. Punaisena lankana kaikessa on aitous ja mutkattomat maut, maku on aina kärjessä. Heidtit ovat tinkimättömiä siinä, että kaikki osaset pysyvät heidän näköisinään, heidän asettamissaan tavoitteissa ja korkealla tasolla. Vaikka yritys tähtää kasvuun, ei konseptia kopioida, vaan jokaisesta kahvilasta tehdään hitain askelin asiakkaalle omanlaisensa yllätys.

Tuotteet

Valkoisen Puun tuotteet kumpuavat Kirsin ja Markin omista ideoista ja heidän sukujensa perinnöstä. Tarjolla on amerikkalaisia kakkuklassikoita, reseptejä suomalaistädeiltä ja Markin isovanhempien dinersista. Uutta syntyy jatkuvasti. Tuotteiden taso ja laatu pidetään muuttumattomina, raaka-aineet on valittu tarkasti myös erikoisruokavaliot huomioiden. Lähituottajilta tulevat luomuspeltti, munat, marjat ja liha. Muut hankinnat on keskitetty Kesproon, jonka kanssa Valkoinen Puu on voinut ratkaista haasteitaan ja päästä parempiin tuloksiin.

valkoinenpuu.fi

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä