Varautumisemme koronavirustilanteeseen – ravintola-ala uuden haasteen edessä

Koronaviruksen aiheuttama kulutustottumusten muutos näkyy nyt konkreettisimmin ravintoloissa, joiden asiakasmäärät ovat paikoitellen laskeneet nopeasti. Tiiviillä yhteistyöllä pyrimme Kesprossa auttamaan ravintoloita uuden haasteen edessä.

Julkaistu

Asiakaskato on näkynyt selvästi ravintoloissa ja tapahtuminen peruutuksia on tullut pitkälle kevääseen. Asiakaskadosta johtuen tilanne on monille ravintoloille nyt kriittinen. Pyrimme Kesprossa omilla toimillamme auttamaan tilanteessa niin hyvin kuin pystymme. Olemme keskustelleet asiakkaidemme kanssa muuttuneesta tilanteesta ja muokanneet palvelujamme niiden mukaisesti.

Tuotteiden ja tarvikkeiden jatkuvan saatavuuden turvaaminen on nyt tärkein toimi, jossa voimme tällä hetkellä auttaa asiakkaitamme. Arvioimme asiakkaidemme kanssa yhdessä ravintolan tulevaa asiointiastetta ja optimoimme ravintoloille toimitettavia kuormia ja tilausrytmiä uuteen tilanteeseen sopivaksi.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä aktiivisesti. Niiden pohjalta päivitämme ohjeistustamme henkilöstölle ja asiakkaille ja tarkastamme varautumisemme tasoa. Olemme tiedottaneet henkilökuntaa ennaltaehkäisyn kannalta tarpeellista toimenpiteistä ja valmistelleet tarvittavat varautumissuunnitelmat.

Kespron toimitusvarmuus on hyvällä tasolla. Yksittäisiä tuotepuutteita saattaa esiintyä vähittäiskauppapakattujen tuotteiden toimituksissa lyhytaikaisesti.

Omilla toimillaan ravintolat pystyvät tällä hetkellä helpottamaan tilannettaan kertomalla asiakkailleen toimistaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Ravintoloiden hygienian taso ja siisteys korostunevat tällä hetkellä ulkona syöjien vaatimuksissa.

Jaamme Kesprossa toimialan yhteisen huolen ravintola-alan ammattilaisten ja liiketoimintojen jaksamisesta nykyisessä kulutusympäristössä. Meidän tulee tehdä tiivistä yhteistyötä, jotta pystymme varmistamaan ulkona syömisen suosion myös koronaviruksen jälkeisen ajan jälkeen.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä