Aamiaisen kananmunat

"Hyvää huomenta!" Valitse aamiaiskonseptiisi soveltuvat kananmunaruokalajit ja valmista ne huolella raaka-aineita kunnioittaen.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Laadukkaasti valmistetu aamiainen on aina muodissa ja houkuttelee asiakkaita ravintolaan yhä uudestaan. Suomalaiset rakastavat syödä kananmunaruokia ravintoloissa. Hyödynnä tämä kulutuskäyt- täytyminen ja tarjoa kananmunaa.

Kananmunien tarjoiluun löytyy niin helpompia kuin teknisesti vaativampia ratkaisuita. Munavoi ja keitetyt munat ovat niitä helpompia, kun taas uppomunat, munakkaat ja marinoidut munat vaativat enemmän ammattitaitoa.

Suomalaisissa ravintoloissa munakokkelia on tarjottu pitkään ja se on vakiinnuttanut paikkansa aamiaisvalikoimassa. Munakokkelin valmistustapoja on useita.

Kananmunat fiilis-lanseeraus-2023

Näin teet täydellisen munakokkelin


1. Aloita

Riko munat kylmälle, pinnoitetulle pannulle.

2. Lisää voi

Lisää yksi kuutiollinen voita jokaista kananmunaa kohti.

3. Sekoita

Sekoita voimakkaasti keskilämmöllä emulsioiden voi kananmunien joukkoon.

4. Mausta ja viimeistele!

Ota ajoissa pois levyltä ja mausta.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä