Menu Maustetahnoissa on potkua

Uudet vegaaniset Menu Maustetahnat tuovat ammattimaiseen ruoanvalmistukseen huippuunsa hiottuja, autenttisia makuyhdistelmiä Suomessa valmistettuina tuoretuotteina.

Julkaistu

Teksti

Niina Mälkiä

Kuvat

Kespro

Kasviksista, yrteistä ja aidoista alkuperäisistä maustekasveista valmistetut vegaaniset Menu Maustetahnat herättävät maistajissaan hämmästystä. Voiko tällaista olla? Näin autenttisia ja vahvoja makuja, näin toimivaa koostumusta? Menu Maustetahnojen lyömätön laatu perustuu niiden valmistajan, At Saucen Teppo Tanin tuotekehitystyöhön, raaka-aineiden tinkimättömään käsittelyyn ja kylmäsäilytykseen, mikä takaa aitojen makujen säilymisen pitkään. Raaka-aineet kypsennetään, paahdetaan, jauhetaan ja sekoitetaan varta vasten kuhunkin reseptiin. Tuloksena on käyttövalmiit maustetahnat, jotka sekoittuvat täydellisesti sekä kylmiin että kuumiin ruokiin.

Kestävät keittämistä

Menu Maustetahnoissa on potkua. Pieni määrä Red Currya tekee nuudelikeitosta thaimaalaisen. Nokare Tandoori-tahnaa maustaa jogurtin intialaiseksi. Voit käyttää maustetahnoja myös marina-deihin. Helppo jauheliha-taco isolle porukalle syntyy sekoittamalla Taco-tahnaa tomaattimurskaan ja jauhelihaan ja kypsentämällä uunissa.

Keittämistä kestävät Menu Maustetahnat ovat aromaattinen vastaus myös keittiön ammattilaisvajeeseen. Tahnalla maustaminen on kätevää ja taloudellista.

Menu Maustetahna Italia
Menu Maustetahna Korea
Menu Maustetahna Massaman
Menu Maustetahna Red Curry
Menu Maustetahna Taco
Menu Maustetahna Tandoori
Menu Maustetahna Yellow

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä