Italialaiset Canuti-tuorepastat

Kespron uudet tuorepastat ovat vastaus vaativimpiinkin odotuksiin.

Julkaistu

Teksti

Niina Mälkiä

Kuvat

Shutterstock

Satsaus laadukkaisiin tuorepastoihin tuottaa elämyksiä asiakkaille ja tulosta ravintolalle. Kespron maahantuomat italialaiset Canuti-tuorepastat valmistetaan erittäin korkeiden laatuvaatimusten mukaan ja pakastetaan vastakaulittuina ja -leikattuina, jolloin ne ovat suomalaisenkin ravintolan keittiössä yhtä tuoreita kuin paikan päällä Riminillä.

Canuti-tuorepastat kypsyvät pakastimesta lautaselle 2–6 minuutissa.

Valitse annoksiisi sopivan malliset tuorepastat

  • Isoa makaronia muistuttavan, munattoman paccherin voi tarjota kastikkeen kanssa tai esimerkiksi ricottalla ja pinaatilla täytettynä uunipastana.
  • Leveä nauhapasta pappardelle tarjotaan usein metsäsienikastikkeen tai villisianlihan kanssa.
  • Pennen kokoisen garganellin muoto ja poikkiraitainen pinta syntyy, kun pieni pastalevy rullataan kulmittain tiheäuraisen alustan päällä. Sen kastikkeessa on usein prosciuttoa ja herneitä.
  • Spaghetti alla Chitarra on saanut nimensä ”kitarankielistä”, joiden läpi pastalevy kaulitaan kulmikkaaksi spagetiksi.

Pastavinkki!

Nauhakerien keittoaika on vain 2–3 minuuttia.

AdobeStock 511932849 chitarra

Spaghetti "alla chitarra"

Suosittu chitarra-annos sisältää lihapullia tomaattikastikkeessa. Ligurian alueella arvostettu pieni kierteinen stringoli tarjotaan usein pestopastana. Pastamalli tunnetaan myös nimellä trofie.

Canuti

Canuti-tuotemerkki syntyi jo 1950-luvulla Riminillä. Horeca-toimituksiin 1970-luvulla erikoistunut yritys alkoi viedä pakastettuja tuorepastoja EU-maihin vuonna 2000. Canuti-tuorepastojen valmistusprosessia ohjaavat muun muassa yrityksen saamat kansainväliset IFS-, BRC- ja Halal-tuotantosertifikaatit.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä