Canuti-tuorepastat

Kespron uudet tuorepastat ovat vastaus vaativimpiinkin odotuksiin.

26.9.2018

Julkaistu

Niina Mälkiä

teksti

Shutterstock

kuvat

Kespron uudet tuorepastat ovat vastaus vaativimpiinkin odotuksiin.

Satsaus laadukkaisiin tuorepastoihin tuottaa elämyksiä asiakkaille ja tulosta ravintolalle. Kespron maahantuomat italialaiset Canuti-tuorepastat valmistetaan erittäin korkeiden laatuvaatimusten mukaan ja pakastetaan vastakaulittuina ja -leikattuina, jolloin ne ovat suomalaisenkin ravintolan keittiössä yhtä tuoreita kuin paikan päällä Riminillä.

Valitse annoksiisi sopivan malliset tuorepastat: Isoa makaronia muistuttavan, munattoman paccherin voi tarjota kastikkeen kanssa tai esimerkiksi ricottalla ja pinaatilla täytettynä uunipastana. Leveä nauhapasta pappardelle tarjotaan usein metsäsienikastikkeen tai villisianlihan kanssa.

Nauhakerien keittoaika on vain 2–3 minuuttia.

Pennen kokoisen garganellin muoto ja poikkiraitainen pinta syntyy, kun pieni pastalevy rullataan kulmittain tiheäuraisen alustan päällä. Sen kastikkeessa on usein prosciuttoa ja herneitä. Spaghetti alla Chitarra on saanut nimensä ”kitarankielistä”, joiden läpi pastalevy kaulitaan kulmikkaaksi spagetiksi.

Canuti-tuorepastat kypsyvät pakastimesta lautaselle 2–6 minuutissa.

Suosittu chitarra-annos sisältää lihapullia tomaattikastikkeessa. Ligurian alueella arvostettu pieni kierteinen stringoli tarjotaan usein pestopastana. Pastamalli tunnetaan myös nimellä trofie. Kespron uutuuksiin kuuluu myös puhvelinmaitomozzarellalla, tiiviinmakuisilla Taggia-oliiveilla ja basilikalla täytetty Canuti Delizie -sarjan ravioli.

INFO:

Canuti-tuotemerkki syntyi jo 1950-luvulla Riminillä. Horeca-toimituksiin 1970-luvulla erikoistunut yritys alkoi viedä pakastettuja tuorepastoja EU-maihin vuonna 2000. Canuti-tuorepastojen valmistusprosessia ohjaavat muun muassa yrityksen saamat kansainväliset IFS-, BRC- ja Halal-tuotantosertifikaatit.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä