Uusia vaihtoehtoja kalalistalle

Kalatukku Kespron tarjonta on nyt entistäkin laajempi ja laadukkaampi. Katso vinkit herkullisiin kala-annoksiin.

28.8.2018

Julkaistu

Kespro

kuvat

Kalatukku Kespron tarjonta on nyt entistäkin laajempi ja laadukkaampi. Katso vinkit herkullisiin kala-annoksiin.

Kalatukku Kespron tarjonta on nyt entistäkin laajempi ja laadukkaampi. Uusia kaloja saadaan muun muassa Pohjanmereltä. Pakastetun turskan ja puna-ahvenen sekä esimerkiksi sinisimpukanlihan myötä Kespron ravintola-asiakkailla on ainutlaatuinen tilaisuus kehittää uusia herkullisia ratkaisuja omaan kalatarjontaansa. Myös Kalatukku E. Erikssonin liittyminen osaksi Kesproa tuo uusia vaihtoehtoja asiakkaiden saataville.

Puolen tunnin bouillabaisse

Kerroksittain kattilaan ladotut turska- ja ahvenpalat sekä sinisimpukan liha ja katkaravut saavat kypsyä hetken ennen kuin mukaan lisätään tomaattikuutiot, valkoviini ja yrtit. Sahramilla maustetun ranskalaisen kala-äyriäiskeiton höysteeksi pyöräytetään uudella Menu Maustetahna Tandoorilla maustettu rouille, joka valmistetaan Menu Vegaanimajoneesista ja kypsästä Menu Uuniperunasta.

Burritopohjan päällä paneroitu kalavarras

Ahven Florentine

Ahvenfilee pinaatin päällä kypsennettynä ja kevyesti juusto-kastikkeella gratinoituna on kalapäivän herkullinen ja kustannustehokas lounasruoka.

Kalavarras burritossa

Vartaaseen valmiiksi pujotetut ja paneroidut kalakuutiot ovat Kespron Davigel-uutuus, joka on valmis kypsennettäväksi uunissa tai uppopaistamalla. Monikäyttöinen Davigel Kalavarras on elämyksellinen kalavaihtoehto erilaisten lisukkeiden ja kastikkeiden seuraan ja toimii hienosti street food -annoksissa. Tarjoa esimerkiksi burritona Menu Tortillan sekä rapean jääsalaatin ja tulisen avokado-tomaattisalsan kanssa. Viimeistele annokset korianterilla ja Menu Makeantulisella paprikakastikkeella.