Uusia vaihtoehtoja kalalistalle

Kalatukku Kespron tarjonta on nyt entistäkin laajempi ja laadukkaampi. Katso vinkit herkullisiin kala-annoksiin.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Kalatukku Kespron tarjonta on nyt entistäkin laajempi ja laadukkaampi. Uusia kaloja saadaan muun muassa Pohjanmereltä. Pakastetun turskan ja puna-ahvenen sekä esimerkiksi sinisimpukanlihan myötä Kespron ravintola-asiakkailla on ainutlaatuinen tilaisuus kehittää uusia herkullisia ratkaisuja omaan kalatarjontaansa. Myös Kalatukku E. Erikssonin liittyminen osaksi Kesproa tuo uusia vaihtoehtoja asiakkaiden saataville.

Puolen tunnin bouillabaisse

Kerroksittain kattilaan ladotut turska- ja ahvenpalat sekä sinisimpukan liha ja katkaravut saavat kypsyä hetken ennen kuin mukaan lisätään tomaattikuutiot, valkoviini ja yrtit. Sahramilla maustetun ranskalaisen kala-äyriäiskeiton höysteeksi pyöräytetään uudella Menu Maustetahna Tandoorilla maustettu rouille, joka valmistetaan Menu Vegaanimajoneesista ja kypsästä Menu Uuniperunasta.

Burritopohjan päällä paneroitu kalavarras

Ahven Florentine

Ahvenfilee pinaatin päällä kypsennettynä ja kevyesti juusto-kastikkeella gratinoituna on kalapäivän herkullinen ja kustannustehokas lounasruoka.

Kalavarras burritossa

Vartaaseen valmiiksi pujotetut ja paneroidut kalakuutiot ovat Kespron Davigel-uutuus, joka on valmis kypsennettäväksi uunissa tai uppopaistamalla. Monikäyttöinen Davigel Kalavarras on elämyksellinen kalavaihtoehto erilaisten lisukkeiden ja kastikkeiden seuraan ja toimii hienosti street food -annoksissa. Tarjoa esimerkiksi burritona Menu Tortillan sekä rapean jääsalaatin ja tulisen avokado-tomaattisalsan kanssa. Viimeistele annokset korianterilla ja Menu Makeantulisella paprikakastikkeella.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä